- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz Freddy76 #32150 üzenetére
még véletlenül sem magad végett te kis ártatlan
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
h3lios
addikt
Mivel 3 az 1-ben készletről van szó, ezért nincs.
Ezekből az elemekből lehet mást is építeni, 3 vagy 4 vitorlából nem.
Amúgy ha jobban megnézem, az első hajó elem pipa, de mintha nem lenne hajótest vagy épp azis brick built, ami nekem nagyon nem jön be.
B-tag: H3lios#2825
-
Djuree
félisten
válasz tPedro_ #32135 üzenetére
volt, de nem jol szamol, direkt, ez volt az eladok kerese, aki dragabban arult attol senki nem vasarolt, most mas az algoritmus, direkt rak bele dragabban arulo eladoktol is. kezzel sokkal jobban kijossz, persze idoigenyesebb. a regi bl-en nagyon jol mukodott, kezzel se tudtam soha olcsobbra kihozni. sajnos megszuntettek azt.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
balint82
senior tag
Nagyon jól ezek az új szettek, főleg a kalózhajó meg a lakóautó.
Google Pixel 4a
-
LÁZ
Topikgazda
képek
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
balint82
senior tag
Nah ez is elérhető a shopban : 21037 Lego House Architecture
Google Pixel 4a
-
törölt tag
válasz zbundy #32169 üzenetére
És a jövőre nem gondolsz? Nem kell belőle bontatlan verzió? Akkor az máris 7 nem csak 5.
(#32165) balint82: igen erre. Szerintem ez jobb cucc volt. Ami viszont elismerésre méltó mindegyik készletnél azok a különféle állatok “kockákból” való kitalálása (vagy hogy mondjam szépen magyarul).
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Nem tetszik, hogy nincsenek benne a nagy kalózhajós alapok. Sem az orr sem a hajótest nem a klasszikus hajótest elemeket kapta, hanem kisebb elemekből áll.
Továbbra is tetszik a készlet, de inkább azért mert az alt. buildekből és a barracuday Bay-ből azért 1 istenes kis szigetet össze lehet pakolni. A Black Seas Barracuda azért kinézetben köröket ver erre a hajóra.
B-tag: H3lios#2825
-
Djuree
félisten
na bakker. 2 het mulva koltozunk csaladiba, ugy latom a sok hely nem sokaig lesz sok. az az explorer is kell...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
h3lios
addikt
válasz Freddy76 #32173 üzenetére
Nyilván, ezt már nem írtam oda.
Az egyik high end product a másik pedig inkább belépő - közép. kat, főleg gyerekeknek játékra.
Arra tökéletes megoldás, ha valaki nem akar 1 rakat pénzt kidobni az ablakon és szeretne otthonra 1 jól kinéző kalózhajót.B-tag: H3lios#2825
-
-
Freddy76
addikt
válasz h3lios #32176 üzenetére
Így van. Pont mint a Creator lombház , és a nagy Ideas lombház. A lányom imádja a lombházépítős sorozatot, szóval nagyon jópofa ajándék lett volna neki a kis lombház, meg is beszéltem a feleségemmel. De véletlenül megvettem a nagyot, de a dobozt még nem hoztam fel a kocsiból... Az a baj, hogy van benne egy Defender is, sanszos, hogy qrvára ki fogok kapni...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
woros
őstag
Azért a City nyári készletek sem lettek rosszak. Pl. az a National Geographicos szett elég pofás. A valójában is úszó hajó meg az a kisebb készlet amiben a horgászhal van külön tetszik.
Persze nem egy Aquazone.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
hat eleg nagy lett a szoras benne szvsz. a legtobb keszletben hatalmas elemekbol epul fel a kb minden. sehol sincs ez a par evvel ezelotti tengerkutato brigadhoz. a figurak legyen az allat vagy minifig, viszont jok lettek szvsz.
azokrol a repulokrol pedig ne beszeljunk. azokat nem is ertem.
-
őstag
Sziasztok,
Lego járművet szeretnék automatizálni, amihez kellene nekem egy kis segítség!
Automatizálással kapcsolatban már tudom, hogy milyen távirányítót,vevőt, motorokat és elemtartót vennék, de az átalakításhoz szükségem lenne pár -jellemzően technic- alkatrészre.
Gondolok itt fogaskerekekre, x tengelyre, stb, ezek hol beszerezhetőek az átalakításhoz?
Illetve van -e program, ahol tudok lego alkatrészekkel "tervezni" hogy ne kelljen sokféle alkatrészt vennem és próbálkozni, hanem lehetőleg előre összeállítani a legmegfelelőbb működő rendszertprogramon, majd valóságban.
Utóirat:remélem nem szippant be a világ, mert már így is van jópár költséges hobbim....
-
kbalage2
aktív tag
válasz Kiki18 #32192 üzenetére
Ilyen alkatrészekhez általában 2 módon juthatsz, vagy veszel Technic szette(ke)t és azokat használod fel megépítés helyett, vagy ha tudod hogy konkrétan mire van szükséged akkor irány a bricklink.com és onnan lehet rendelni.
Szoftverben nekem Technic tervezéshez az LDCad jött be legjobban, viszont a mechanika működést nem tudod benne szimulálni. Régebben volt vmi program amiben ez lehetséges volt de sokkal nagyobb nyűg ezt virtuálisan összehozni mint megépíteni a valóságban. Ha pl. azt akarod tudni hogy melyik fogaskerék mihez passzol hány stud/lyuk távolságban akkor érdemes Sariel fogaskerekes oldalát használni.
Motorizálásnál amúgy is hatványozottabban igaz hogy érdemes a koncepciót megépíteni-kipróbálni, hiába stimmel valami a virtuális verzióban attól még lehet hogy a fellépő erők szétnyomnak valamit a valóságban és akkor lehet visszamenni a kályhához.Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Sanyi.mTs
addikt
Hol érdemes kirakó útmutatót keresni (1985 és 1992 közötti szettek), ami még esetleg pdf-be le is lehet tölteni?
-
törölt tag
mi az, hogy emberi? talaltam egy komplett 2015os kalozszeria ajanlatot 400 frankert. minden bontatlanul van benne. a gond az, hogy nem hajlando csak egyben eladni. majd jott ilyen dumaval, hogy vegyem meg az egesz pakkot es eladhatom darabjat 200 frankert. ha mondom hulye vagy te.
-
őstag
válasz kbalage2 #32193 üzenetére
Köszönöm, legalább van egy vonal amin el tudok indulni!
Sariel oldala máris hasznos volt.van itthon jópár Bionicle szettem, lehet azokból fogok tengelyeket,fogaskerekeket kölcsönözni az átépítéshez, aztán ha találtam működő felállást, beszerzem az automatizáló szettet.
-
kbalage2
aktív tag
válasz Kiki18 #32198 üzenetére
Nem tudom mit szeretnél motorizálni és mivel, de még egy hasznos megoldás lehet egy olyan szettet beszerezni amiben egyben benne van a Power Functions alkatrészek nagy része és csak pár dolgot kell hozzárakni. Erre egy jó példa a 42095, ebben kapsz 2 L motort, elemtartót, infravevőt és távirányítót, plusz pár hasznos alkatrészt. Ehhez már csak egy Servo motor kell és egy átlagos járművet tudsz is vele irányítani, a 42077 Rally autóhoz pl. csináltam egy olyan motorizációt amihez a 42095-ön és a Servo motoron kívül más alkatrész nem is kell.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞