Hirdetés
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
JanR
addikt
2011 óta nem volt jóképű pasi?

-
tildy
nagyúr
Duchovny kezd mar öregedni, úgyhogy új kedvenc:
Joe Flanigan
-
Gabaj*
csendes tag
-
Gabaj*
csendes tag
na ha már van a nőkről ilyen, akkor legyen a férfiakról is

ő legszebb számomra:
Bővebben: link
de ő is szép:
meg még nagyon sok szép pasi mászkál mindenfelé
=====================================================
Kérnék mindenkit, hogy a chat-jellegű hozzászólásokat mellőzze. Ha egy képpel kapcsolattal észrevétele van valakinek, akkor azt értelmes, egész mondatokban fejtse ki, nem szerencsések az egyszmájlis, illetve az egyszavas (wow, azta, bakker, vazz) jellegű hozzászólások - ahogyan az az alapelvekben is foglaltatik.
Tovabba arra is felhivnam a figyelmet, hogy a forum nem tarskereso, igy legyunk szivesek az ilyesfajta temaval maganszferaba /ICQ, MSN/ vonulni. Thx.egyértelmű.. Enrigue Iglesias és Cristiano Ronaldo :$ álompasik *-*
-
qestion
aktív tag
up
#3760 halott link
-
Tothgera30
veterán
Jájj, ezt mindig megkapom, amúgy nagy anti dohányos vagyok.
Soha nem szívtam egy szálat sem, ha vki a képembe fujja szólok neki, estébé.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez róllam már nem mondható el, de leszokófélben volnék...
-
runner 125
nagyúr
-
BITBOYS
addikt
A dohányzás már nem menő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...a sztárság viszont rendben van

-
runner 125
nagyúr
Nem kérdés h ki a legsármosabb.
..jah és a sztárság sem áll messze tőlem.

-
BITBOYS
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
a legjobb faszi a világon nem kérdés:

-
Tothgera30
veterán
Sawyer a Lostból ha nem tévedek, de a neve nem ugrik be...

SZERK: na most láttam csak, hogy lekéstem...

Hiába mondod
. Egy részét se láttam
. Szóval teljesen mindeggy
. Amúgy itt a ph-n nagyon kevés csajszi van, márint a fiúkhoz képpest... sajna
. De unatkozok, nem akar valaki msn-ezni, mert nálam most nsenki nincs fenn, mármint csak csajok közzül
? -
Psychonaut
veterán
Na ő ki?
Sawyer a Lostból ha nem tévedek, de a neve nem ugrik be...

SZERK: na most láttam csak, hogy lekéstem...

-
Tothgera30
veterán
-
pityeszka
őstag
Na ő ki?
Josh Holloway.
A Lost-ban is játszott pl. -
Tothgera30
veterán
-
Tothgera30
veterán
-
Dylen
senior tag
imádom

-
Borify Péter
aktív tag
Julian McMahon, Brad Pitt, Johnny Depp(ebben a sorrendben)

-
lorcsi
veterán
-
7Heads Drago
veterán
Ez én vagyok
Kicsit sok a pírosító........
És egy képa lányoknak hogy jobban tudjanak aludni:
-
ipgirl
tag
-
raskolnikoff
őstag
csajok, ő jó faszi? csek áut: peti.jpg
ezen nagyon jót kacagtam
hajdu petiinkább offba rakom
nemma, jaja, keanu jó fickó, ha meleg lennék rámasztiznék tutira

most eszembe ötlött a dogma egy jelenete amikor jay-nek mondja rufus asszem, inkább megkeresem:
Jay: Yo man, tell me something about me.
Rufus: You masturbate more than anyone on the planet.
Jay: Aw fuck, everyone knows that. Tell me something nobody knows.
Rufus: When you do it, you're thinking about guys.
[a shocked Silent Bob stares at Jay]
Jay: Dude, not all the time.

Ez ott van! Mire ráklikkeltem, aszongya: törölt regisztráció

lehet nem kellett volna berakni mert ezek szt mki rákattant

-
lanett
csendes tag
Zac Efroooooooon
lol -
lorcsi
veterán
-
tildy
nagyúr
-
BITBOYS
addikt
-
lorcsi
veterán
-
cherilady
tag
Thomas Anders és a párom

-
tildy
nagyúr
-
ipgirl
tag
ezer éve nem jártam itt, de látom gyarapodott a "gyűjtemény"
Csak így tovább! 
-
rien
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
tiv83us
veterán
-
tildy
nagyúr
-
tiv83us
veterán
-
Kidus
őstag
-
tildy
nagyúr
-
Ticsi.
csendes tag
-
Timocicu
senior tag
-
rien
senior tag
ezen nagyon jót kacagtam

most eszembe ötlött a dogma egy jelenete amikor jay-nek mondja rufus asszem, inkább megkeresem:

nekem nagyon nem jön be
csajok
első 15 mp-t bírjátok ki, lesz egy csokorral 
-
Ticsi.
csendes tag
Ezek igazak, de olyan szép szemei vannak....
Igaz Sian szemeit senki szemei sem tudják überelni. 
-
nemma
addikt
ezen nagyon jót kacagtam

Hajdú Péter, hagyjál már, kiez? Beképzelt kis fa**kalap, semmit nem tud, kövér is és a csaja csöcseit fogja azon a képen, amit iwiw-re felrak? Jézusom

Nah, persze jöhet a lányok véleménye is, ez az enyém volt

Keanuval kapcsolatban dettó

-
brownus
veterán
ezen nagyon jót kacagtam

-
Ticsi.
csendes tag
-
nemma
addikt
Beszarás ez a topik, sajnos most nincs jó kép, amit fel tudnék magamról tenni
Buzi egyébként nem vagyok, de szerintem Keanu Reeves a legjobb pasi. Ő még nekem is tetszik
-
Ticsi.
csendes tag
Azért vannak még jóképű férfiak.

-
brownus
veterán
Jake Gyllenhaal sem rossz pasi,nem az a tipikus álomférfi de olyan..hogy is mondják,nyugis feje van

ismertebb nevén donnie darko
Bővebben: link![[kép] [kép]](http://photos3.flickr.com/3780999_aff0b12f98_o.jpg)
[Szerkesztve]tessék
prince of persia -
LEFTHORSE1
őstag
-
tildy
nagyúr
-
Kidus
őstag
-
tildy
nagyúr
-
bmx powa
tag
-
Bibby
addikt
-
tildy
nagyúr
-
Diego!
senior tag
-
Diego!
senior tag
-
brownus
veterán
lányok és fiúk, lehet s/z/avazni
-> http://mrgayhungary.clubbohemian.hu/ -
Diego!
senior tag
Megvan a név:
-
Cs.Orsolya
senior tag
Csajok! Nézzétek meg
Ez vicces volt, csak a sikítozó libákat lehagyhatták volna...

-
Dylen
senior tag
-
RoyalFlush
őstag
-
Diego!
senior tag
-
rien
senior tag
Csajok! Nézzétek meg
-
NoLF
veterán
-
Hakudoshi
tag
-
Pala
veterán
-
Hakudoshi
tag
Azt már rég levágtam.

A vidámság forrása pedig nagyon jól látszik a képen is! (Igaz, csak félig...)

-
Kidus
őstag
Ha elfogadsz egy oszinte velemenyt ( nem all szandekomban megserteni ), az osszkep jo, de nekem bezavar az alladon a szakalldarab szeru ize. Valahogy nem odavalo. Bar lehet, hogy csak a kep miatt tunik igy, szerintem anelkul jobb lenne

Egyebkent tetszik, sugarzik beloled a vidamsag
-
Hakudoshi
tag
-
faevike29
tag
-
darnellsmith
senior tag
-
SaNyEe
aktív tag
-
rien
senior tag
-
fero02
nagyúr
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

-
Diego!
senior tag
-
kem
addikt
Persze van ilyen is, én is láttam már ilyet. Na meg van akinek minden jól áll
[link] [link] [link] [link] [link]fero02: jöhet

kem: ez 10 pontos volt, percekig röhögtem
nem irigykedünk
különben is napi egy off megengedett, vedd annak 
Pala:
Az viszont tuti, hogy ugyanaz az ember, legyen akár nő/akár férfi, sokszor teljesen másnak hat rövid és hosszú hajjal, a számtalan frizuratípusról nem is beszélve! A hajkorona milyensége nagy befolyással van az illető kisugárzására, megítélésére.
Ez szerintem is így van
--------------------------------------------------------------------
Még egy grátisz:Ő meg akárhány éves tök sármos lett idős korára, főleg ebben a filmben nagyon jól nézett ki:

ez a kép honnan van? Igyekszem megnézni az összes Johhny Depp filmet, de ez nem ugrik be egyikből se.
-
tildy
nagyúr
-
bambano
titán
Nálam a hosszú haj maximum lapocka környékig érőt jelenthet, mert azután már valószínűleg zavarná a hétköznapi teendőimet + onnantól már /számomra/ macerás az ápolása.
Így is néha belelógott a levesbe, ezért elöl kicsit rövidebbre vágattam 2 hónapja. De már megint kezd nőni.
Hát több a macera vele, mint a rövid hajjal, ez tény. Pl. egy-egy izzadós kocogás után szinte azonnal hajat kell mosnom, különben megáll a fertő a fejemen és még viszket is.Az viszont tuti, hogy ugyanaz az ember, legyen akár nő/akár férfi, sokszor teljesen másnak hat rövid és hosszú hajjal, a számtalan frizuratípusról nem is beszélve! A hajkorona milyensége nagy befolyással van az illető kisugárzására, megítélésére.
Egyébként meg:
"Nem tudok mit mondani. Nekem tényleg bejönnek a hosszú hajú férfiak" - a te fajtádból kevés van.
Nemtom, lehet, hogy akkor a relatíve hosszú hajam (kb. olyan hosszú lehet, mint az avataromon) miatt csökken az esélyem a nőknél?
bambano: hosszabb hajú ember nem lehet ízléses / gusztusos / tetszetős / szimpatikus / kultúrált megjelenésű?
Szerintem leginkább azon múlik a dolog, hogy az adott személy mennyire ad magára, mennyire ápolja a loboncát.
Jó, mondjuk olyan helyen, ahol párás, meleg környezetben kell dolgozni, pl. öntöde, konyha, krematórium
én se viselnék félméteres hajat, de leginkább a magam kényelme miatt.Az, hogy a hosszú haj zűrös, macerás, nem praktikus, nem azt jelenti, hogy hosszú hajú nem lehet jó megjelenésű, hanem azt, hogy több időt kell ráfordítania.
-
bambano
titán
Nem tudom, te hogy mosod meg a nyakad meg a füled úgy, hogy ne legyen vizes a hajad... De legyen igazad, akkor én nem zuhanyozni, hanem dagonyázni szoktam.
Hölgyek: nyissatok vitát szakállról is. -
fero02
nagyúr
-
rien
senior tag
-
Diego!
senior tag
-
fero02
nagyúr
Persze van ilyen is, én is láttam már ilyet. Na meg van akinek minden jól áll

nem irigykedünk
Pala:
Az viszont tuti, hogy ugyanaz az ember, legyen akár nő/akár férfi, sokszor teljesen másnak hat rövid és hosszú hajjal, a számtalan frizuratípusról nem is beszélve! A hajkorona milyensége nagy befolyással van az illető kisugárzására, megítélésére.
Ez szerintem is így van
Még egy grátisz:Ő meg akárhány éves tök sármos lett idős korára, főleg ebben a filmben nagyon jól nézett ki:
Ezt a kecskeméti ex Mistr@los barátom csinálta rólam idén...

-
rien
senior tag
Nekem van egy spanom, evekig hosszu haja volt. Eleg jol allt neki.
Egy szep napon megjelent rovid hajjal, eloszor nem ismertem meg. Annyira megvaltoztatta az egesz fejet a rovid haj, hogy beletelt 5-6 masodpercbe, amig felfogtam, hogy o az, de a szeles vigyor is erosen besegitett a fejen a felismeresben
Bar rovid hajjal szerintem sokkal jobban nez ki, de nem volt baj a hosszuval sem, egeszen mas karakter volt ugy, meg igy.
Szoval a lenyeg, nincs baj a hosszu hajjal sem, viszont sokaknak nem all jol. Es persze tobbet kell apolni, hogy az ugy is nezzen ki, ahogy kell. Akinek olyan a feje, es tenyleg jol all neki, es meg foglalkozik is vele, az dogos tud lenni hosszu hajjal.Persze van ilyen is, én is láttam már ilyet. Na meg van akinek minden jól áll

nem irigykedünk
Pala:
Ez szerintem is így van
-
Pala
veterán
-
zsiga667
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
tildy
nagyúr
És most már kevésbé néznek csajnak?

-
zsiga667
addikt
Bocs, hogy offolok:
"megválik hosszú hajától. Én sem értem miért kell ez": mert a hosszú haj nagyon nem célszerű viselet. Ha az ember olyan munkakörbe kerül, hogy elvárják tőle a megjelenést, akkor már zűrös. Pl. én mindig reggel zuhanyzok, vizes fejjel nem praktikus utcára menni, úgyhogy sapka. De a vizes hajból szénakazal lesz a sapka miatt, azt utána se megfésülni, se rendberakni nem lehet. Ergo marad a centinél rövidebb haj, amit nem lehet fésülni.
Ugyanezt tárgyalták másik fórumon, hogy sok nő szülés után miért vágatja le rövidre a haját

És a zuhanyozáshoz mióta tartozik hozzá hogy vizes lesz a hajad?
De ha mégis, a 60-70 centis hajamat is meg tudtam szárítani maximum 10 perc alatt, a mostani 30-35 centi meg 5 perc alatt kész, pedig csavarni lehet belőle a vizet hajmosás után. -
Pala
veterán
Nem tudok mit mondani. Nekem tényleg bejönnek a hosszú hajú férfiak
A legszebb hosszú haj amit valaha élőben láttam egy 16 éves fiú fején díszelgett. Gyönyörű volt, derékig érő, hullámos és nagyon jól állt a srácnak, minden csaj irigykedve nézte hajkoronáját, hogy ez hihetetlen
Huszonakárhány évesen levágatta, hát én jót röhögtem (persze csak magamban) amikor megláttam, nagyon szarul állt neki a rövid haj
És egyébként nagyon sok régi, hosszú hajú haverom/exem döntött úgy huszasévei elején, netán nősüléskor, hogy megválik hosszú hajától. Én sem értem miért kell ez, hogy betudjon jobban illeszkedni a felnőtt társadalomba
De ez akkora hülyeség
Ne is add be a derekad, ha hosszabb hajjal érzed igazán jól magad a bőrödben senkivel és semmivel nem kell foglalkozni. Ha valaki szemében csak akkor leszel fasza gyerek, ha olyanra vágatod a hajad ami neki pont megfelel, az az ember felejtős. Én se vágatnám le az enyémet semmi pénzért
Nálam a hosszú haj maximum lapocka környékig érőt jelenthet, mert azután már valószínűleg zavarná a hétköznapi teendőimet + onnantól már /számomra/ macerás az ápolása.
Így is néha belelógott a levesbe, ezért elöl kicsit rövidebbre vágattam 2 hónapja. De már megint kezd nőni.
Hát több a macera vele, mint a rövid hajjal, ez tény. Pl. egy-egy izzadós kocogás után szinte azonnal hajat kell mosnom, különben megáll a fertő a fejemen és még viszket is.Az viszont tuti, hogy ugyanaz az ember, legyen akár nő/akár férfi, sokszor teljesen másnak hat rövid és hosszú hajjal, a számtalan frizuratípusról nem is beszélve! A hajkorona milyensége nagy befolyással van az illető kisugárzására, megítélésére.
Egyébként meg:
"Nem tudok mit mondani. Nekem tényleg bejönnek a hosszú hajú férfiak" - a te fajtádból kevés van.
Nemtom, lehet, hogy akkor a relatíve hosszú hajam (kb. olyan hosszú lehet, mint az avataromon) miatt csökken az esélyem a nőknél?
bambano: hosszabb hajú ember nem lehet ízléses / gusztusos / tetszetős / szimpatikus / kultúrált megjelenésű?
Szerintem leginkább azon múlik a dolog, hogy az adott személy mennyire ad magára, mennyire ápolja a loboncát.
Jó, mondjuk olyan helyen, ahol párás, meleg környezetben kell dolgozni, pl. öntöde, konyha, krematórium
én se viselnék félméteres hajat, de leginkább a magam kényelme miatt. -
bambano
titán
A legszebb hosszú haj amit valaha élőben láttam egy 16 éves fiú fején díszelgett. Gyönyörű volt, derékig érő, hullámos és nagyon jól állt a srácnak, minden csaj irigykedve nézte hajkoronáját, hogy ez hihetetlen
Huszonakárhány évesen levágatta, hát én jót röhögtem (persze csak magamban) amikor megláttam, nagyon szarul állt neki a rövid haj
És egyébként nagyon sok régi, hosszú hajú haverom/exem döntött úgy huszasévei elején, netán nősüléskor, hogy megválik hosszú hajától. Én sem értem miért kell ez, hogy betudjon jobban illeszkedni a felnőtt társadalomba
De ez akkora hülyeség
Ne is add be a derekad, ha hosszabb hajjal érzed igazán jól magad a bőrödben senkivel és semmivel nem kell foglalkozni. Ha valaki szemében csak akkor leszel fasza gyerek, ha olyanra vágatod a hajad ami neki pont megfelel, az az ember felejtős. Én se vágatnám le az enyémet semmi pénzért
Bocs, hogy offolok:
"megválik hosszú hajától. Én sem értem miért kell ez": mert a hosszú haj nagyon nem célszerű viselet. Ha az ember olyan munkakörbe kerül, hogy elvárják tőle a megjelenést, akkor már zűrös. Pl. én mindig reggel zuhanyzok, vizes fejjel nem praktikus utcára menni, úgyhogy sapka. De a vizes hajból szénakazal lesz a sapka miatt, azt utána se megfésülni, se rendberakni nem lehet. Ergo marad a centinél rövidebb haj, amit nem lehet fésülni.
Ugyanezt tárgyalták másik fórumon, hogy sok nő szülés után miért vágatja le rövidre a haját

-
kem
addikt
Húúúúú azok a hosszú hajúak ááá szerintem az csak férfi hölgynek tetszhet
De erről eszembe jutott életem első szerelme kb. óvodás lehettem vagy elsős íme
A következő szerelem
Joey Tempest:
még most is tetszik 
Na meg Bon Jovi bár most olyan jó képet nem találtam róla: [link] [link]
itt csak a jobb felső szerintem: [link]
...legjobb képü pasik topic, erre belinkeled ezt
és hol van a jó képe?
-
fero02
nagyúr
Nekem rövid hajam van!
Megnézitek?
-
Kidus
őstag
De ez akkora hülyeség
Nekem van egy spanom, evekig hosszu haja volt. Eleg jol allt neki.
Egy szep napon megjelent rovid hajjal, eloszor nem ismertem meg. Annyira megvaltoztatta az egesz fejet a rovid haj, hogy beletelt 5-6 masodpercbe, amig felfogtam, hogy o az, de a szeles vigyor is erosen besegitett a fejen a felismeresben
Bar rovid hajjal szerintem sokkal jobban nez ki, de nem volt baj a hosszuval sem, egeszen mas karakter volt ugy, meg igy.
Szoval a lenyeg, nincs baj a hosszu hajjal sem, viszont sokaknak nem all jol. Es persze tobbet kell apolni, hogy az ugy is nezzen ki, ahogy kell. Akinek olyan a feje, es tenyleg jol all neki, es meg foglalkozik is vele, az dogos tud lenni hosszu hajjal. -
Loretto
veterán
De ez akkora hülyeség
Sokat számít a haj hossza, tudom. Két hete vágattam le a majd vállig érő hajam, de már érzem. És szinte minden csajnak jobban bejön. Ja igen, 13 éves korom óta volt hosszú hajam, most 26 vagyok.
-
rien
senior tag
Úgy veszem észre, hogy a nők közül többen ellenzik a hosszú hajú férfiakat (mondjuk mi számít hosszúnak?
)
Megkérdezhetem, hogy ez miért van? Vagyis konkrétan az miért van, hogy a rövid hajúak, vagy a majdnem kopaszok tetszetősebbek a nők nagy része számára?
Erről jut eszembe, hogy szinte az összes nőrokonom rendszeresen az orrom alá dörgöli, hogy a rövid haj nekem jobban áll, mint a jelenlegi középhosszú. Van, akinek ellenkező véleménye van, de azokból kevesebb van.Szerény véleményem az, hogy a nőknek általában a hosszabb, a fériaknak általában a rövidebb haj áll jól. De nem feltétlenül. Függ az arcformától, a hajkorona kinézetétől is. Vannak férfiak, akiknek ugyanúgy jól állhat a hosszabb haj (nem a derékig érő
), mint egyes nőknek a rövid.Egy biztos: én nem nyírom meg magam

De ez akkora hülyeség
-
tildy
nagyúr
Úgy veszem észre, hogy a nők közül többen ellenzik a hosszú hajú férfiakat (mondjuk mi számít hosszúnak?
)
Megkérdezhetem, hogy ez miért van? Vagyis konkrétan az miért van, hogy a rövid hajúak, vagy a majdnem kopaszok tetszetősebbek a nők nagy része számára?
Erről jut eszembe, hogy szinte az összes nőrokonom rendszeresen az orrom alá dörgöli, hogy a rövid haj nekem jobban áll, mint a jelenlegi középhosszú. Van, akinek ellenkező véleménye van, de azokból kevesebb van.Szerény véleményem az, hogy a nőknek általában a hosszabb, a fériaknak általában a rövidebb haj áll jól. De nem feltétlenül. Függ az arcformától, a hajkorona kinézetétől is. Vannak férfiak, akiknek ugyanúgy jól állhat a hosszabb haj (nem a derékig érő

Szerintem nem ellenzésről van szó, hanem inkább belénk nevelt dologról.
Mondhatni sztereotípia (Hm, nem tudom hogy néznél ki rövid hajjal, de szerintem tuti jól állna
) -
Diego!
senior tag
A következő szerelem
Joey Tempest:
még most is tetszik 
itt csak a jobb felső szerintem: [link] -
Pala
veterán
A következő szerelem
Joey Tempest:
még most is tetszik 
itt csak a jobb felső szerintem: [link]Úgy veszem észre, hogy a nők közül többen ellenzik a hosszú hajú férfiakat (mondjuk mi számít hosszúnak?
)

-
rien
senior tag
A legjóképűbb már nem is de a leglóképűbb ?

javaslom a legszebb nők topik látogatását
addig is csak neked: BADR HARI és Remy Bonjasky bár én a sportban nem szeretem Remyt ellenség kategória
de azért van szemem, de Hari nagyon, nagyon 
szintén K1 nekem spec. a legjobb csak képet nem talátam normálisat Cyril Adidi remélem a férfiaságukkal nincs bajod

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
rien
senior tag
-
tiv83us
veterán
-
rien
senior tag
nem ez nem igazán jön be
a berakott kép meg a videóban látható kb. huszonakárhány éves fazon tetszik, még most is 
-
philoxenia
MODERÁTOR
A következő szerelem
Joey Tempest:
még most is tetszik 
itt csak a jobb felső szerintem: [link]
Most is tetszik ?

-
rien
senior tag
-
tiv83us
veterán
A következő szerelem
Joey Tempest:
még most is tetszik 
itt csak a jobb felső szerintem: [link]Bocsi, de ez a legjokepubb pasik topik
-
rien
senior tag
A következő szerelem
Joey Tempest:
még most is tetszik 
itt csak a jobb felső szerintem: [link] -
Ramius
őstag
-
Diego!
senior tag
Alszik a totyik.....linkeljetek

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mert azóta én vagyok az, de az meg nem publikus

. Egy részét se láttam
. Szóval teljesen mindeggy
. De unatkozok, nem akar valaki msn-ezni, mert nálam most nsenki nincs fenn, mármint csak csajok közzül

akkor is jól néz ki ha ban lesz belőle