Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
krid23
csendes tag
Elnézését kérem mindenkinek, csak másodállásban WLAN-t épitek a haverokkal és elég ritkán kerulok mostanaban gep ele, de nemsoká megirom az árakat. (ugy nez ki tobb szabadidom lesz) Üdv.: György
-
QwerG
tag
Ilyet, vagy ehhez hasonlót mennyiért tudsz szerezni:
M.N.C. ENROUTE 66 2 utas 4''/100mm hagszóró ?
Sajna bedöglött és kellene helyette másik. (most ilyen van a kocsiban ezért írtam pont ezt, mert igazán csak cserélni kéne)
[Szerkesztve] -
krid23
csendes tag
Nemnem, még él!
Csak kicsit el vagyok havazva, elég tábori korulmenyek kozott tudok netezni, azert ilyen a topik amilyen jelenleg..
A nekem az eclipse szimpatikusabb, de ez is attol fugg, hogy kinek milyen az izlese.A cdcone-bol meg az eclipse-bol mekkora kellene? Van egyébként!
Piezzo helyett én inkább a dóm tweetereket szeretem. Jobban is néznek ki, meg jobban is szólnak! Mondjuk izlesek es pofonok. A piezzok nem tul dragak, de attol is fugg hogy milyet szeretnel.. (pár száz forintos tétel)
4'' Dóm Tweeter, 80W (hangváltóval), 8ohm, 3kHz-20kHz, 10oz 1100.-Huf
Jah meg van most két eladó subláda (párban) Van bennuk 2*M'N'C (700/350w 40cm) 4ever, meg 2*M'N'C dóm (300w). A láda maga szépen van megcsinálva, kárpitozott és igényes. Az ára mindössze 26k (a kettőnek). -
orkester
őstag
-
krid23
csendes tag
Az mnc cuccokra csak körülbelüli árakat tudok mondani. Az ár lefele eltérhet, de nem lesz ennél több.
Hurricane S1000 58.000.-
Hurricane S550 38.000.-
HPB-1502 Carpower 2x250W RMs 1x500W RMS ez most akciósan 20.600.-ft
Holnap esetleg tudok pontosabbat, de kb ennyi.
Üdv.: György. -
krid23
csendes tag
Kb. éjjel mostmár tényleg kuldom az arakat!
Üdv. -
krid23
csendes tag
Húú farkas 007, ha konkrét cuccot mondasz akkor arra könnyebben tudok árat mondani. Ha mondjuk veszunk egy 30cm-s M'N'C bigbull-t, 6k körül meg hozzá egy mono sub erősítőt (ami csak azt erősíti) 12körül (és akkor hangváltó se kell) akkor is 20k alatt vagyunk. De vannak subcsöves megoldások. 13k körül faszát lehet kapni, de ahhoz még kell ugye az erősítő...
A hurricanoknak meg utananezek. Nemreg voltak ilyen szerviznyákok olyan 5k-ert. Azok 2*150-esek voltak, meg a v600 (asszem igy hivjak) olyan 12k körül ment, de pontos árat délután tudok. -
krid23
csendes tag
Húú farkas 007, ha konkrét cuccot mondasz akkor arra könnyebben tudok árat mondani. Ha mondjuk veszunk egy 30cm-s M'N'C bigbull-t, 6k körül meg hozzá egy mono sub erősítőt (ami csak azt erősíti) 12körül (és akkor hangváltó se kell) akkor is 20k alatt vagyunk. De vannak subcsöves megoldások. 13k körül faszát lehet kapni, de ahhoz még kell ugye az erősítő...
-
tamasgal
senior tag
Szia
Engem két MNC erösitö érdekkelne
Hurricane S1000
Hurricane S550
Mindkettöre szükségem lenne.
Árakat tudsz mondani?
Köszi
[Szerkesztve] -
krid23
csendes tag
Hát egy mélyet még rakhatsz hozzá, viszont ahhoz kell valami izmosabb erősítő is, meg egy hangváltó, hogy csak a subcucc adja a subot. Akkor nem is fog torzítani és elég szépen is fog szólni
-
krid23
csendes tag
Erősítő, hangszóró, subláda, kondik, tápok, fejegységek, ládák, szubcsövek, kiegészítők(reflexcső, lesarkazásvédő, fogók) stb. olcsón. Írd meg hogy mire van szükséged, én pedig mondok egy árat.
Néhány cucc a sok közül.:
M'N'C Bigbull 7k
M'N'C syntax mp3-as fej: 20k (új, 1év gar.)
Kocsierősítők 13-14k-tól.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest