Hirdetés
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen TV-t vegyek?
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
Ha pc-ről megy az adás, akkor simán csinálni kell egyet, nem vészes.
6-7 éve csináltam én is az akkori lg-m mögé:
-
st6969
őstag
"nem kell hiperflinciflanci legyen"
vs
"nem art ha szinkronban van a kepernyo szineivel"Kicsit ellentmondásosnak tűnik. Szerény ismereteim szerint valami kamerás megoldás kell akkor neked, ugyanis a ledszalagnak valahonnan "tudnia kell", hogy adott szakaszon épp milyen színek vannak, és az alapján vezérelni a rendszert. A kamera meg az adott szögből másképp látja majd a színeket az extrém látószög miatt, mint te a kanapéról, így mégsem olyan lesz. Talán még hdmi csatlakozóról lehet valahogy "lelopni" a jelet (nekem ez mediacarddal nem volt opció anno).
Amikor én kerestem, akkor ez volt elérhető, de reméljük jön majd valaki, aki ismer ennél fejlettebb megoldást
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest