Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Táp ventilátor csere
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015 #66772 üzenetére
Csak azért játszok most topot, mert ahhoz lett kedvem, anno toplanerként kezdtem a lolos pályafutásomat. Nem célom Ziggsel addig menetelni ameddig csak tudok, meg force-olni. Ha nagyon rámennék vele, szerintem a G1 is meglenne, már így is többnyire ahogy elnézem G3-G1-es játékosokkal dob össze. Úgy látszik az MMR-em feljebb került, mint a látható rankom.
A smurfoláshoz: nyilván kicsit irónikusan is mondtam, de nem a pont 10-es score számít. Hisz ne hülyéskedjünk már, hogy csak akkor elég jó valaki, ha a kerek 10-es score megvan ezt nem gondolhattad komolyan. Inkább maguk az eredmények és azon belüli statisztikák. Ha megnézed azért hányszor lettem vele ace vagy mvp, meg milyen kda, milyen dmg ment tényszerűen látható, hogy nem arról volt szó, hogy zsinórban elkedzem jó csapatokat kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Dell Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest