Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- HiMedia lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
Na kiprobáltama a hecarimot runák nélkül 7/0/11 lett pvp elötte játszotam egyet botok ellen. szoval ez volt a második gamem. nekem bejön ugy kezdtem el buildelni hogy 3as cipő tryniti force és phantom dancer lett volna a kövi aztán egy frozen malet. ezt csak én okoskodtam ki biztos lehet jobban is. de az hogy stackelek egy rakás movmentet és a passivra ez két okbol is jó bárkit elkap gyakorlatilag aki nem flashel el sőt talan még azt is ha nincs torony közelbe. elég erős gankje lesz meg hogy ignorolja unit coll-t az nagyon kemény szerintem
ui lehet a tryiniti utan malet kéne és utana egy phantom
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- RAM topik
- Fűnyíró topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Spórolós topik
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Dobozos új HP Omen 17 /Ryzen 9-8945HS/32GB/512SSD/RTX 4060 8 GB/144Hz/
- Iphone 6S, Iphone 7, Iphone 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felújítandó csónak jelképes áron
- Google Pixel 9a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest