-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Ezzel sajnos nem tudsz kezdeni semmit. Szolgáltató-függő, de ha jól sejtem, nálad a 4:3 lenne a jó képarány, amit nagyítani kéne. Ilyen opció viszont nincs. Ha a 4:3-as képedben van egy 16:9-es műsor, akkor körbe vastag kereted lesz. Hasonló a helyzet, bár szerintem ez ritkább, ha anamorf képet kapsz(16:9 összenyomva 4:3-ra), és abba kerül 4:3-as műsor. Esetleg nyújthatod a képet, de az nem az igazi.
Sajnos a két technológia nem ugyanaz a korosztály, nehezen férnek meg egymással. Az anamorf kép segítene valamit, szerencsére nálam mind ilyen, így mindenhol a 16:9 a megfelelő képarány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- Audacity - hangszerkesztés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest