Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
wizard-settings-remoter conroller ENABLED...
az elemek jók.
Már többször újraraktam, sőt a probléma keletkezése óta XP install is volt már.
viszont most látom a cikkedben, h mintha kicsit más lenne az eszközkezelőnk, az enyém így néz ki:[link]
mi lehet az ok? hogy tudnám tesztelni, h nem-e a kábel tört meg a távi ment szét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Tudományos Pandémia Klub
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest