Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
válasz
üzenetére
Köszi a választ.

A bejövő jel, ezért nézés közben is problémás, meg felvétel közben is. A ctrl+ +/- viszont sajnos nem segített, ha arrébb állítom még rosszabb lesz a kép, és a hang is torzul.
De mint írtam korábban is, Windows Media Center alatt sokkal jobb a képminőség. Csak ezt nem értem, h miben lehet jobb egy Windows-s program, mint a Leadtek gyárija. -
Zolaash
senior tag
válasz
üzenetére
Nem tudom hogy magas-e, mivel nem tudom az ideális értékeket. Egyébként nem erre tippelnék, mert nem állítottam el a default értékekről. (Illetve elállítottam, és úgy is próbáltam, de alapvetően a gyári beállításokkal görcsöltem.) Házi videofelvételeket akarok lemezre vésni, mint fentebb írtam.
Közben találtam egy AVS Video Capture nevű free progit, és nem akarom elkiabálni (kopp-kopp), de eddig úgy tűnik, hogy hibátlanul kódol mpeg2-be. Ha mégsem, akkor később idevésem azt is.A DVB-T, DVB-C kérdéssel kapcsolatban: ha jól olvastam, akkor az alapvető különbség a 2 között az, hogy a "T" (terrestrial) földfelszíni, a "C" (cable) pedig kábeles adásra való, Jól gondolom? Digi kábelem van, gondolom akkor nekem a DVB-C kellene, nemde?
Ezt gondoltam utódnak, de ez DVB-T. Ezzel akkor nem tudnám nézni a digis kábeltévé digitális adását, csak az a analógot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest