-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
válasz
#65675776 #7110 üzenetére
Köszi a választ.
A bejövő jel, ezért nézés közben is problémás, meg felvétel közben is. A ctrl+ +/- viszont sajnos nem segített, ha arrébb állítom még rosszabb lesz a kép, és a hang is torzul.
De mint írtam korábban is, Windows Media Center alatt sokkal jobb a képminőség. Csak ezt nem értem, h miben lehet jobb egy Windows-s program, mint a Leadtek gyárija. -
Zolaash
senior tag
válasz
#65675776 #7110 üzenetére
Nem tudom hogy magas-e, mivel nem tudom az ideális értékeket. Egyébként nem erre tippelnék, mert nem állítottam el a default értékekről. (Illetve elállítottam, és úgy is próbáltam, de alapvetően a gyári beállításokkal görcsöltem.) Házi videofelvételeket akarok lemezre vésni, mint fentebb írtam.
Közben találtam egy AVS Video Capture nevű free progit, és nem akarom elkiabálni (kopp-kopp), de eddig úgy tűnik, hogy hibátlanul kódol mpeg2-be. Ha mégsem, akkor később idevésem azt is.A DVB-T, DVB-C kérdéssel kapcsolatban: ha jól olvastam, akkor az alapvető különbség a 2 között az, hogy a "T" (terrestrial) földfelszíni, a "C" (cable) pedig kábeles adásra való, Jól gondolom? Digi kábelem van, gondolom akkor nekem a DVB-C kellene, nemde?
Ezt gondoltam utódnak, de ez DVB-T. Ezzel akkor nem tudnám nézni a digis kábeltévé digitális adását, csak az a analógot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest