- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hát, ugye, ilyesmire gondoltam. Ami miatt még érdekelne, hogy azt látom, minden csatornán levágják a kép két oldalát. HD-adásokat is, vagy azok széles vásznon jönnek? Mert a válaszodat olvasva max. azért érné meg akkor digitális vételre átállnom (leszámítva, hogy digi antennával alighanem ismét tudnék ORF-et fogni, és nem balfaszokat kéne hallgatnom minden F1 közvetítés alatt
). Átméretezni én is tudok bármit, még képminőség-javítással is, szóval az egész HD-mizéria így egy nagy kamunak tűnik.Sir Psycho: Vagy nem illeszkedik pontosan a kari? Az én tuneremet pl, miután beszereltem és rögzítettem, újra be kell nyomni a slotba. Mind2 lapban, amelyben volt, uaz. Hibát nem okozott, mert mind2x már a beszerelésnél észrevettem, hogy nem passzent, talán 1mm sem volt a kimozdulása.
thesound: Nálam a videó eszköz beállításainál van PVR2 settings-nél (a kicsavart filmecske ikon), legalul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
). Átméretezni én is tudok bármit, még képminőség-javítással is, szóval az egész HD-mizéria így egy nagy kamunak tűnik.