Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Dell notebook topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Szerintem kicsit túl lett komplikálva ez a kérdés és talán félre is értitek egymást (úgy általában, az előző ilyen jellegű hozzászólásokra értve).
A hibátlanra való törekvés teljesen elvárható az élet minden területén. Hibák mindig is lesznek, az ezekhez való hozzáállás viszont nem mindegy. Ha egy termék forgalomban van, akkor a vevők jogosan várják el, hogy a feladatát ellássa. A kifutott termékek esetén pedig nem csoda, ha az utána kijött rendszerekkel nem kompatibilis.
-
katt777
félisten
Nem értettél meg, többféle értelemben sem. Az ügyvédes hasonlatnál maradva: nyilván az újabb perben az egyik, addig veretlen védő bukni fog, de ezzel a rendszer ki is küszöbölte a hibát. Ha bárkit főbe lőnének az első hiba láttán, mindenki gondosabban végezné a munkáját.
Sajnos azonban nincs felelősség, a programozó (v. más, legyen az akár kormányfő) akkor is kap fizetést, ha nem végez teljes munkát, mert a user úgyis megveszi, hiszen már beetették azzal, hogy nem lehet jobbat csinálni. Ki nem gondolkodik el a másik szavain, amikor sokadszor is azt próbálod megmagyarázni, miért NEM lehet jó munkát végezni, és azt elképzelni sem tudod, hogy lehetne másképp?
Nekem nem kell elképzelnem, hogy rosszul is lehet dolgozni, mert lépten-nyomon azzal szembesülök. 
Azt is írtam, hogy nem magával a hibával van bajom, hiszen azt a tökéletességre törekvő programozó (v. bárki más) kijavítja. A probléma ott kezdődik, amikor bármilyen okból (határidő, stb.) valaki eladja a szemetet (azaz azt hazudja, hogy készen van), és megmagyarázza, hogy nem is lehetett volna rendesen megcsinálni. Én is programoztam régebben (igaz, adatbázis-rendszereket, nem közvetlenül hardvert, ám a lényeget illetően nincs különbség: jó kódot kell írni), és egyszer sem hibagyűjteményt adtam ki a kezeim közül.
A szemét nem érték, bármilyen jó szemét. Ahogy egy ajtó nélküli kocsi sem fog sokat érni attól, hogy a gyártója azt mondja, sajnálja, de az ő alkalmazottai is hibázhatnak, és ettől még joga van teljes árat kérni érte. Abban is tévedsz, hogy én szapulnám bárki munkáját. Van egy objektív elvárás (nem az enyém), azaz a 100%-os munkavégzés, aki ennek nem felel meg, azt a rendszer minősíti, nem én.
Én csak felhívtam a figyelmet arra, hogy páran nem a megfelelő koordináta-rendszerben gondolkoztok. Attól, hogy az arány 1000:1, még nem a többség látja helyesen a dolgokat, ők csak magukat nyugtatják azzal, hogy a 90%-os munkát is elfogadják.Én mindig minőségre dolgozom, és nem határidőre, és ezt jó előre közlöm is a megrendelővel. A poén az, hogy így is hamarabb végzem el a munkát, mint aki határidőre vállalná "olyan-amilyen" alapon. A munka jellege megköveteli a titoktartást, de ha nem jól végezném, nem lenne. Nekem kihívás, a megrendelőnek meg elégedettség.
Én nem kívánom szétoffolni a topicot, ha még mindig nem világos, miről beszélek, úgyis csak fölösleges szócséplés lenne.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Yettel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Sajnos azonban nincs felelősség, a programozó (v. más, legyen az akár kormányfő) akkor is kap fizetést, ha nem végez teljes munkát, mert a user úgyis megveszi, hiszen már beetették azzal, hogy nem lehet jobbat csinálni. Ki nem gondolkodik el a másik szavain, amikor sokadszor is azt próbálod megmagyarázni, miért NEM lehet jó munkát végezni, és azt elképzelni sem tudod, hogy lehetne másképp?
Nekem nem kell elképzelnem, hogy rosszul is lehet dolgozni, mert lépten-nyomon azzal szembesülök. 
Én csak felhívtam a figyelmet arra, hogy páran nem a megfelelő koordináta-rendszerben gondolkoztok. Attól, hogy az arány 1000:1, még nem a többség látja helyesen a dolgokat, ők csak magukat nyugtatják azzal, hogy a 90%-os munkát is elfogadják.