- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
#65675776 #5757 üzenetére
Hát erről beszéltem: számodra nem létezik hibátlan, ezért úgy véled, hogy az nem is létezhet. Ettől természetesen még létezhet. Mint írtam, hogy éppen ez a baj az ilyen hozzáállással: úgy véled, hogy nem létezik tökéletesség, ezért kevesebbel beéred, mint aki maximalista, ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy még ha neked is lenne igazad, a másik végez jobb munkát, mert ő a tökéletességre törexik, te meg elfogadod, hogy jó, ha valahogy már működik. Nyilvánvaló, hogy ha opportunisták alkotják a hardvert, és írják a szoftvereket hozzá (nagy kár, hogy ez az általános gyakorlat), akkor a végeredmény mindig hibás lesz, de legalább büszkén önigazolhatják magukat, hogy ők megmondták. Sosem fognak rájönni, hogy saját maguk miatt nem képesek jó munkát végezni.
Ettől én még nem fogom elfogadhatónak, max. kényszerűen elviselendőnek tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest