Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hát ilyen nincs.
Ezt nagyon gyorsan elkiabáltam...
Úgyhogy egyre inkább úgy néz ki, hogy valami gebasz nálam van...
Elképzelhető, hogy az antenna összeszed valami kóbor feszültséget???
És ettől tönkreb@ssza a tunert?
Miután kihúztam a távirányító csatlakozóját, majd visszadugtam, megint elb@szódott, mondom ezt már nem hiszem el, megpróbáltam nyomkodni a távkapcsolót, bizonyos gombokra teljesen rosszul reagált, tök más funkciót hozott elő, ÉS egyszercsak kikapcsolt a gépem a p×csába!
Utána a bekapcsológomb megnyomása után EGYBŐL kikapcsolt a gép, és mindezt egészen addig eljátszotta, míg a kártyát ki nem szedtem a gépből...
Gondolom a túlfeszültség-védelem miatt kapcsolt ki a szgép.Mi történhet? Mi a franc lehet az oka, hogy az én gépemben ilyen érdekesen viselkedik/tönkremegy a kártya? Ez úgy tűnik teljesen egyedi dolog, és valamiért tönkrevágódik a gépemben...
Az alaplap nem hiszem, hogy ilyen hülye, bár a franc tudja, még az antennakábelre tudok gyanakodni...
Tudtok valami jó ötlettel szolgálni?
Vagy a tápom nem bírja? (FSP 350PNF, elvileg bőven elégnek kell lennie a konfigomhoz)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Black Titanium 128 GB
- ThinkPad T580 - i5-8350U I 16GB RAM I 512GB NVMe I 15,6" FHD IPS I WWAN I HUN bill I Foxpost árban!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Úǰ! Dell S2721HGFA 27" VA 144Hz FHD 1ms
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest