-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
A christv-t pont most próbáljuk haverommal, mert ő egy Asus tv kártyát vett, és annak a szoftvere egy rakás f.s. Ezzel is jól működik, szóval valószínű, hogy a PVR2-ben van a gond. A dscaler-t nem ismerem, de itt olvastam olyasmit, hogy belekevarhat a tunerbe, így nem akaródzik kipróbálni.
Végülis nem nézek annyit m1-et, hogy túl zavaró legyen, de kellemetlen, mikor oda kapcsolok, és jó hangosan bejön a sistergés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest