-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
FTomi94 #10394 üzenetére
Szia!
Nekem a van a drive-omon egy pakk fent: letöltése ITT Ez az 5.5-ös verzió számú CD driver csomag.
De nemrég kaptam régebbieket is, van 2 másik lemezem. A hétvégén felöltöm azokat is, hátha van benne olyan ami neked kell.Van egy PDF doksi a használatiból az alapján a te kártyád model1, mintha ezt "global" néven hívnák még.
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest