Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- E-book olvasók
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Aktív témák
-
mitibor
csendes tag
Sokszor előfordul vele, hogy átkapcsolom az egyik csatornáról a másikra, és nem sikerül megtalálnia az adót. Ezután kapcsolgatom összevissza, nem találja egyik adót sem, majd egyszercsak újra megvan minden. Gondoltam a kártyával van valami, de más programoknál nem csinálja( vagyis sokkal ritkábban). Ugyanígy kapcsolgatom akkor is, amikor gondol egyet, és egy átkapcsolásnál fekete-fehérre vált. Ez a két probléma már elég idegesítő, mivel természetesen általában az az adó nem jön be, amit épp nézni szeretnék.
Amit hiányolok belőle az a távvezérlővel kapcsolatos. EPG-nél egérrel tökjó dolgokat lehet csinálni Pl: Duplakattal beállítani, hogy mit vegyen fel, átkapcsolni egy másik csatornára, ha messzebb ülök a géptől, akkor zoom in gomb van az EPG-hez, de Zoom out nincs.
Szóval a fő gondom az, hogy ha ilyeneket akarok csinálni, akkor irány az egér, pedig elég sok gomb van azon a távirányítón.Ja igen, a finomságok: nem tudom megnézni a filmeket amiket felvettem, vagyis de, de akkor irány az egér+ a Total Commander. Sorozatokat nem lehet beállítani, hogy mindig vegye fel. Persze sok mást is el tudnék képzelni, de nem akarok telhetetlennek látszani, tudom hogy egy olcsó kártya, csak azt hittem, hogy VDM-el már komolyabb programok is támogatni fogják, mint pl Meedio és társai, de azt buktam.
Amúgy egy gép van 2 monitorral, és szeretnénk a barátnőmmel viszonylag függetlenül használni a "TV-t" és a számítógépet. Ezért kérném a segítségeteket.
Köszi
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest