Aktív témák
-
zsoi
senior tag
Nincs hang amikor TV-t nézek...egy audiokábellel a tunert és az alaplap CD-in foglalatát összekötöttem de semmi.... ez mitől lehet?
-
somé
őstag
Megkérném a tulajokat,100%-ra biztosan mondják meg,mono a kártya vagy stereo?
A legtöbb helyen ahol kapható azt írják stereo,egyéb helyekről pedig az derül ki,hogy nem az.
[Szerkesztve] -
palinho83
csendes tag
Hello!
Sajnos nekem is eza gfx outrider not supported problémám van a WinFast TV2000 XP Expert tunerrel. MSI K8N Neo3 alaplapom van.
Nem tudja véletlenül vki hogy mi lehet ez, vagy ezek az alaplapok alapból nembirják ezt a típust?
Ha vki tudna segíteni azt nagyon megköszönném! -
hati
addikt
Ezt én sen tudom elképzelni, mert a tuner egyszerre csak egy adót tud mutatni. Ami a kisképben mehet, az csak egy már felvett anyag visszajátszása, és amit változtatni tudhat, hogy vagy a nagyképben megy az élő adás, a kicsiben meg egy már korábban felvett vagy fordítva.
-
-
KisBundi
őstag
Valaki nem tudja hogy miért nem működik a PIP funkció a WinFast DTV-nél?
-
m1garand
tag
évekig jól működött egyszer csak a leírt problémát produkálta:kézzel tudtam felerőszakolni a drivert (ki kellet választanom az inf fájlt korábban elég volt a mappát megadni) ezután se a pvr se a pvr2 nem találta a video eszközt a pvr hiba üzenete(video rögzítő eszköz nem található ff06107d&rev_11) - volt olyan video szerk. rögzítő progi amivel gondnélkül ment - alapján kezdtem el keresni és ezt találtam http://www.tv-cards.com/messageboard/viewtopic.php?id=2808&p=4 kipróbáltam az itt leírtakat és működik, újraindítás után felvette a 4 eszközt és a pvr és pvr2 is működik
)).
Gondoltam leírom a tapasztalataimat, hátha másnak is volt ilyen problémája.
csak saját felelőségre!!!!!!!!!! -
Macszol
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem ilyen kártyát. Müködik jól, csak a gépem webkamerakétnt is felismeri.
MSN-ezés közben azt látják amit a tv-én nézek.
A rendes kamera meg nem jön be.
Tudna valaki segiteni? -
ddk
csendes tag
nekem is ezzel a gfx outrider-el van a problema pedig a regi gepemre rendesen felment a cd-rol minden ami kell hogy mukodjon. lattam kulfoldi oldalakon is sok embernek ez a problemaja de nem vagom az angolt tul jol. van ebbol a gfx outriderbol frissebb verzio kell ezahhoz hogy tudjak tv-t nezni ?? kulon nem birom a drivert felrakni csak a pvr progit
-
sanyaa
csendes tag
Helló Mindenki!
Van egy, a címben jelzetthez hasonló tunerkártyám (a Deluxe változat, aminek rádióbemenete is van), részletes leírás itt: http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=94
A kártyát gond nélkül telepítettem Win98 és XP alatt is, de egy nagy gondom van vele.
Néhány csatorna (pl. TV2, Filmmúzeum) hibátlanul bejön, néhány másik esetében (pl. Cool TV, RTL Klub) nagyon zavaros a kép:
Ugyanígy a videók is élvezhetetlenek ezeken a csatornákon:
[link]
[link]
Tudna valaki segíteni, hol lehet a hiba?
A tunerkártyán, a driverekben esetleg az alaplapon?
A konfig:
ABIT KX-7 alaplap + AMD Athlon XP 1700 CPU
256 MB DDR RAM
14GB HDD
Win XP Pro SP2 (régebben Win98 SE)
Köszi -
Dág
csendes tag
Van egy Leadtek Tv tunner kártyám és valamiért ezt a hibaüzenetet kapom atelepítés elején: GFX OUTRIDER SETUP
Not suported!-00 -
kopidoo
senior tag
Ez a kártya full szetreo??? Gyorsan vált csatornákat? Mert vettem egy AverTV Go007-est és annál minimum 2 másodperc míg vált! Volt egy Avermedia TVPhone98-am és az ezerszer jobb volt, csakhát mono...
Sztem holnap becserélem egy 2000 Rm-re!
[Szerkesztve] -
csimpi
csendes tag
Hali!
Nekem is ilyen ketyeg a gépembe, viszont hangot nem tudok belőle kicsikarni. Egy ECS K7S6A lapba raktam, amin integrált AC'97-es hang van. Hova kössem az audio in-t? -
craic
aktív tag
Hali!
Van valakinek esetleg tapasztalata a kártyával kapcsolatban a gépigényt tekintetében? A hivatalos adatlap szerint PII 300mhz a min, na most én egy ilyen gépben szeretném használni, de a boltban azt mondták, hogy felejtsem el... Szerintem viszont mennie kéne, ha vállalja a gyártó. -
sempike
csendes tag
Igen jár hozzá a távirányító. A kártya egy hónapos sincs és egy éves garanciát kaptam rá. Újonnan vettem, de a doboza bontott volt, mikor átadták a boltban. Lehet hogy rám sóztak egy rosszat?
-
bzoley
veterán
Ilyen usb-s infrával kár is kísérletezni. Ha a saját vevőjével nem megy, akkor gond van.
Újonnan vetted, vagy használtan?
Az egyik tuneremet úgy adták, hogy nem működik a távirányító. A kártyán lévő csalakozó egyik érintkezője kicsit ki volt hajta. Visszanyomtam és működik. Ha új, vidd vissza. Egyáltalán ehhez a típushoz jár távirányító? -
sempike
csendes tag
Igen, engedélyezve van, már usb-s infraporttal is kipróbáltam és a 2006/03/23 -os drivert is felraktam hozzá, de még mindig nem akar működni ez a francos távirányító
-
sempike
csendes tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne működésre bírni a távirányítót? Kell valami plusz program hozzá, amit le kell szedni a netről? A kártya maga kifogástalanul működik, csak a távirányító nem. A driver cd-ről kell valamit telepítenem pluszbe, vagy tegyem fel az új drivert (van 2006/03/25. -ei driver is)?
-
t3k3rny3
csendes tag
Én is vettem egy ilyen tunert, de nem tudok zöldágra vergődni vele. A következő hibaüzenetet kapom:
Not supported - ;;2600.xpxp-sp2-gdr.050301-1519
Asus a7n8x-x alaplapom van.
Tudna esetleg valaki segíteni?
[Szerkesztve] -
csakij
csendes tag
Nos a drivert asszem sikerült feltenni de most mégis ezt az üzenetet kaptam:
Cannot find any video capture device.
00000000&REV_11 -
csakij
csendes tag
Helló.
A napokban vettem egy ilyen tvkártyát,de nem tudom feltelepíteni a driver hozzá.A hibaüzenet a következő:
GFX OUTRIDER SETUP
Not suported!-00
Oprendszer xp sp1
Abit KG7 alaplap
Cpu 1740 Mhz
Ram 916 Mb
Minden segítséget szívesen várok.Előre is köszönöm.
Csak PAL BG-t tud DK-t nem!
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest