Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Huawei MediaPad M3 - a médiának bejön
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
azreon
tag
Üdv mindenkinek!
Nekem is egy tv 2000 Xp Expert kártyám van. A következő vele a gondom: Szépen beállitja magának a csatornákat, hanggal meg mindennel, de az összesen a kép egy kicsit zizis. Ez mitől lehet? Ugyanez a kábel megy a tv-mbe, még nincsen ketté osztva, de ott tökéletes a kép. Okozhatja ezt driver probléma vagy ez inkább valamilyen másfajta gond? -
blise
tag
sziasztok!
nos nem olvastam végig az összes elöző hozzászolást, így lehet vki írta már. a napokban hozzámkerült egy expert (nekem alapban deluxe van), és kiprobáltam otthon, nos azt kell mondjam, hogy az expertnek sokkal szebb a képe talán köszönhetően az uj 10 bites chipnek. ha vki esetleg arról tudna írni vmit hogy a suse alatt az expert is simán megy e arrol szivesen olvasnék, mert ennyi ideig nem volt nálam a kari, vissza kellett adnom. mindenesetre a deluxe ot suse 8.2 élből felismerte és szebb képe van mint win alatt csak a távírt még nem sikerült beízitani, pedig van hozzá plugin.
na szóval erről is nyugodtan írjatok, köszi -
drwho
tag
up
-
drwho
tag
HI!
van egy expert karim és az a problémám, hogy ha pip módot választom ki nem jön elő a kis kép. ha pedig egy avit kezdek el lejátszani akkor előjön, és a tv-lessz kicsiben a film nagyban, így rendesen megy. de két tv csatornát nem tudok 1x-re nézni.
És ha bekatcsolom tv-nél a pip-et akkor csak kiiirja hogy on vagy off. de nem jön be a másik csatorna.
Nincs valami ötletetek?
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Akkor pár tapasztalat, amit nem írtak még le. Expert kártyám van, eddig két kábeltársaságnál próbáltam (egyik sem upc, ill. matáv kábeltv), hanem a helyi szolgáltatók. Alapban, a telepítéssel MÁR semmi probléma, az ajánlott telepítést kell választani, a rendszer megtalálta a drivereket simán a CD-n! Viszont, a scannelésnél alapból a magyar-t (hungary pal B/G) ajánlja fel, aminél nem lesz meg az összes csatorna, ráadásul mind hang nélküli lesz. Germany-re kellett eddig mind a kétszer állítani, hogy minden bejöjjön. Az egyik társaságnál gond nélkül ment is a dolog, frankón, kép, és hang, minden tutira összejött. Másik helyen viszont hang problémák jelentkeztek, tehát a csatornák egy jelentős részénél zúgás volt a hang. Megoldás, a távirányitón a bekapcs gomb alatt van 4 gomb, a bal szélső (mtb ha jól emléxem ez van ráírva) állítja a hangot (sztereo, dual1, mono), és ezt kapcsolgatva már összejön a hang is!!! ERRE felvételnél is figyelni kell, és arra a részre beállítani, ahol van hang.
Ami nem tettszett, hogy a csatornákat nehéz átrendezni, tehát, ha nem abban a sorrendben akarom használni, mint amit ő beállít, csak egyessével lehet fel-, vagy le léptettni, és nem lehet egyből megadni a rendszernek, hogy pl. ez legyen az első csatorna, az meg a második, legalábbis, nekem eddig nem jött össze. -
ricsko
csendes tag
Kedves Expertesek!
Szeretném rögziteni a régi VHS anyagaimat esetleg DVD - re. Érdemes beruházni egy komolyabb video digitalizáló külső kártyára, vagy esetleg a Leadtek2000 WinFast Expert erre alkalmas lehet! Van -e esetleg hangcsúszás, a kép és a hang között? Van erre valakinek tapasztalata.
Segítségeteket előre is köszönöm!
ricskó -
blise
tag
sziasztok!
nos nekem egy sima 2000xp deluxe karim van, és az alábbi tapasztalatom, hátha az ujabbaknál is igy lesz:
a gyári cd-n a telepités nem megy mert nem találja meg a kellő cucokat, de kézi instalal simán megy
nem mindegy pl az sem hogy melyik driver van fenn, mert amit kaptam hozzá azzal nincs teletext, de tökéletes kép és hang, amin van txt azzal nem jó a hang...
amugy egy athlon 2000 res proci realtime mpeg2-be sima ügy, nagyon megéri bármelyik kareszük az árát.
csak ennyit akartam -
fler
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a külső forrásból rögzített kép minőségében mennyivel jobb az Expert a Deluxnál.
Itt jelennt-e valamit az új chip, vagy az csak a tv-tuner minőségében mutatkozik meg?
Kösz. -
kapuvili
csendes tag
válasz
GF király #27 üzenetére
Hahó GF király, a prohw fórumon olvastam, hogy van egy expert kártyád, hadd kérdezzek: ha van egy kábelnetes koax kábelen mindenféle jel, tv és rádió is, akkor ezeket hogyan kell a tunerbe továbbítani? Két külön koax bemenete van a tv-hez és a rádióhoz? Kösz, üdv.
Nem tom, hogy fogod ezt megkapni, a freemail-es postaládád betelt. -
Cos
senior tag
Lehet hogy nem kellett volna rögtön iderohanni ezekkel e kérdésekkel! Időközben kialakultak a dolgok, és minden úgy van ahogy annak kell lennie!
Nagyon kösz egyébként!
(Meglepő lenne ha pont ezek a funkciók hiányoztak volna!de a keretet még mindíg nem sikerült eltüntetnem
)
[Szerkesztve] -
Cos
senior tag
A kártya tökéletes!
Egy két apróságot leszámítva! Ami lehet hogy még csak azért nem egyértelmű számomra mert még nem jöttem rá hogy hogyan is működik...
...ha így van akkor mondjátok el!
Van ebben a progiban valahol Always on top funkció?
Na és ha fullscreenbe kapcsolom a tálcát nem tünteti el!
Ezekre a kérdésekre válom a választ! Hátha ez másnál máshogy van! -
fler
tag
Hi!
Nem tudom ezt a kérdésemet nem fogják-e törölni.
De tud valaki olyan programról ami a kódolt csatornákat dekódolja?
Ha igen akkor e-mail-ben beszéljük meg, nehogy töröljenek miatta. -
fler
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a külső forrásból rögzített kép minőségében mennyivel jobb az Expert a Deluxnál.
Tegnapelőtt vettem egy Deluxot amivel tökéletesen meg vagyak elégedve, de ha az Expert sokkal jobb minőségben rögzíti az anyagot, akkor még kicseréltetem.
Kösz. -
GF király
tag
Csá mindenkinek.tegnap vettem egy Leadtek winfast tv2000 xp expert stereo kártyát .Jelentem első osztályú ,a doboz tartalma 2db ismertető füzet,4db CD,FM antenna,távirányító szem,audió kábel ,1videó audió kábelköteg, 1 TV kártya ,1 fullextrás távirányító amivel a dívxes filmjeinket is tekerhetjük ,pillanat állithatjuk ,hangosíthatjuk,persze a TV kártya progijával müködik együtt.A telepítését a leírás alapján végeztem és XP alatt tökéletesen működik az összes funkció mind a kezelőfelületen és a távirányítóval.A rádió része is király
,és a hozzá adott CD-ék mindenel ellátnak minket ,ezt a kártyát csak ajálani tudom mindenkinek.
-
DeX
tag
Van egy 1 cimben emlitett tunerkartya. Tegnap csinaltam 1 nagy hibat: meg akartam nezni, hogy a dscaler mit tud, es azota nem tudok hangot kicsiholni a kartyabol. A leadtek tvnezo progijaban is csak sisterges jon. Probaltam mar mindent ujratelepiteni (drivert is), a dscaler-rel szorakozni valamit, de ua. a helyzet. Van valakinek valami tippje, hogy mit lehet ezzel kezdeni?
-
Bear
aktív tag
Én, ha nem is gyakran, de hallgatom a rádió részét is., így nekem ez is szempont volt a vásárlásnál. És mivel kényelmes ember vagyok ezért igyekeztem a tv és a rádió részt egy eszközbe integrálva megvenni.
A képminőséget megítélni nincs lehetőségem, mivel Terratec-et még nem láttam, de én a Leadtekemmel elégedett vagyok. Amire nekem kell arra ez bőven jó. -
zeg
őstag
Ennyire fontos az a rádió? Szerintem TV tuner esetén a képmínőség, a software körítés, az, hogy jobb minőségű a bedigizett anyag, sokkal fontosabb. Brutto 5-6 ezresért már lehet kapni külsős rádiós usb-s vackokat, vagy pár ezresért egérpadba épített ceruzaelemes példányok is kaphatóak.
-
zeg
őstag
Terratec Cinergy 400 v. 600. Ez nem is lehet kérdés
Philips tuneres, akárcsak a leadtek, jobb képet ad, könnyen áttekinthető, giccsmentes szoftevere van, ha egy live 5.1 kártya gyári szoftverében be tudod állítani a térhangzást, akkor a cinergy esetén is be tudod állítani a felbontást, hang-, és video formátumot a rögzítéshez. Viszont a leadtek távirányítója kényelmesebb, mint a Cinergy esetén.
-
devil22
csendes tag
Üdv nektek!
Lenne egy lehet hogy amatör kérdésem de azért megkérdem a kérdés hogy van egy Leadtek Winfast Tv 2000 XP Expert edition Tv - tuner kártyám minden csatornát tökéletesen fogok vele de a mtv1 -es hanghját nem tudom elővarázsolnicsak zúg! Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném!
-
KMan
őstag
?
-
KMan
őstag
Hello!
kerdes az, hogy mi a kulonbseg a Leadtek DELUXE/EXPERT változatai között???
segitsetek plz, már eldöntöttem(?, hogy Leadteket veszek, csak még azt nem tom, hogy melyiket!!!)
jah, az oprendszer XP lenne!(hum)
THX...
KMan -
Mikrofos
csendes tag
Én most akarok venni egy Leadtek DV2000-eset. Csak nemtom egyelőre van -e a nagykernek...
Szerintetek jó kártya? Állítólag jobb mint a Winfast TV2000XP Expert... -
Mino
csendes tag
Üdv All!
Most vettem egy Leadtek 2000 XP kártyát, kérdezném:
1. milyen drivert használjak?
2. honnan tölthetem le?
3. milyen programot ajánlotok videokazi bedigizéséhez?
4. milyen progit használtok még a kártyához
Bármi egyebet szivesen látok!
Köszike,Mino -
Attila69
tag
Az FM rádió részét mennyire zavarja be a pc ?
-
Attila69
tag
Akkor az ACE-t leveszem , pesti srác vagyok,18.900 brutto itt nálunk.Megyek megvenni.Már régen kinéztem magamnak csak senkitől nem kaptam bátorító szót itt a PH-n
Köszi mindent.Pá.Jah.. a delux az csak álstereo viszont az expert az simán stereo az FM része és a tv része is, ugye ?
-
Attila69
tag
Mennyi nálatok brutto az expert ? nekem nem kéne számla....
-
Polesz
addikt
Nekem a régebbi sima Winfast TV2000 van még XP jelölés nélküli, de forgalmazzük mind a deluxe mind az expert változatát a kártyának. Néha egy-egy darabot hazahozok és szerintem nagyon jó kártyák. Különösebben nem igényesek semmire, mondjuk nimo codec packot ne tegyél mellé
-
Polesz
addikt
Szerintem megéri az árát főleg, hogy full sztereó a lelkem
XP alatt is működik, bár a driver telepítése kicsit trükkös. Saját magadnak kell kitallózni és felrakni a drivert, mert az XP szerint a CD-n nincs hozzávaló eszköz. Amúgy 3 eszközt fog feltelepíteni és utána full korrektül működik. A teletext része is nagyon jó. Egyetlen dolog amire még figyelni kell, hogy a beállításokban az országnál érdemes vagy Germany vagy Ireland-ot választani, mert csak így talál meg minden csatornát és a teletext is így működik tökéletesen.
Bármilyen kodekkel képes együttműködni a gépeden és felvenni is velük.
Képminősége jó, hang szintén. Egyebet nem tudok -
Attila69
tag
Jah.. XP pro hun alatt működik-e simán ? A neve alapján igen, de egyébként ?
-
Attila69
tag
Sziasztok ! Akinek ilyen tv tuner kártyája van légyszi írjon róla jót-rosszat.Most szeretnék ilyet venni , 18900.- bruttoért. Megéri-e ennyit belefeccölni ?
Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sweet.tv - internetes TV
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest