Hirdetés
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Folytatás a Leadtek külső tévétunerek topicban.
-
bzoley
veterán
Mit jelent? A nagyobb méretű Mpeg2-ből pl. kisebb AVI-t gyártani, ha erre van igény.
Leginkább semmivel, mert nem nagyon szoktam olyat felvenni, amit meg is akarok őrizni. Azok meg elférnek a gépen. Ha mégis lenne ilyen, akkor Virtualdub, vagy VirtualdubMod, és valamilyen kodek, mondjuk DivX, és Aud-X.
-
törölt tag
-
Gogolak
tag
Sziasztok!
Remélem még visszajár ide valaki.
Most vettem egy ilyen tunert.
Az a gondom vele hogy nem tudom bekapcsolni azokat az Extra funkciókat (PIP,POP,PAP)
Valamint most nem tiszta előttem hogy van e benne FM tuner vagy nincs.
Mivel a PVR2 progiban van icon rá, de viszont nem működik semmi....Előre is köszi.
Üdv
-
Kela9
csendes tag
(A)Ez most egy nem pc-s kamera, amit kompoziton vagy s videón keresztül akarsz a tunerrel összekötni?
Igen erről van szó és a tunerröl bejövő élő kameraképet hasznáni, ha a win fast on látszik az kamera képe akkor már minden programom tudja használni.
A feltelepített tunert nem ismeri föl se a winfast se egyéb program ami ezt a drivert használná. -
bzoley
veterán
Újrból átolvasva elég értelmetlennek tűnik az egész.
Cél hogy webkameraként tudjak kamerát hasznlni
(A)Ez most egy akármilyen, nem pc-s kamera, amit pl. kompoziton keresztül akarsz a tunerrel összekötni?
(B)Ez egy pc kamera, és akkor nem értem, mi köze a webkamerázásnak a tunerhez, meg úgy általában a kettőnek egymáshoz.Ha az utóbbiról van szó, húzd ki a kamerát, állíts le minden olyan programot, aminek köze lehet hozzá, vagy ellenőrizd, hogy nem a tévétuner van-e beállítva hozzá.
Ha kell, telepítsd újra a PVR2-t. A telepítési hibán kívül jellemzően akkor van gondja a PVR2-nek a tunerrel, ha azt már egy másik program használja, és nem fér hozz. Ellenőrizd! -
Kela9
csendes tag
Leadtek PalmTop Tv feltelepítettem Xp Sp3, dell Optiplex gx260 gép, Samsung kamera, legújbabb driverek, directx 9, legújabb Winfast. WinFast ban nem találja az eszközt és képalkotási hibát ír, a winfast os drivert sehol sem tudja használni. Cél hogy webkameraként tudjak kamerát hasznlni de nem működik. Split Cam program alatt ad képet de fekete fehér, szerintem rosszul ismeri föl a szabványt, nem is meri föl Pal nak. Valami nagyon nem stimmel. Ha másik USB Tunert veszek mit vegyek? Segítsetek kérlek mert ezzel keresem a kenyerem
-
Pettencs
csendes tag
Sziasztok segítsetek
Vettem egy Leadtek TV tunert ilyen helyes Palm Top TV-t és a helyzet az, hogy akármit csinálok nem hallatszik a hang, csak eszelősen halkan...
A driver működik, a hangkártya működik, kép van, azt már kipróbáltam, hogy más országra állítom, pl.: Austiria, de semmi
Please help... -
Szabesz
őstag
-Megpróbálom, bár érdekes, hogy -a csúszó hang ellenére- időcsúsztatás alatt nincsenek hibák a képen.
-Megpróbálom
-Igen, erre rájöttem időközben én is, viszont néha csak eme funkció be majd kikapcsolása után hajladó reagálni a távirányító parancsaira a PVR2
-Most még csak egy gépen próbáltam, egy HPQ nx9420-as notebookon: CoreDuo T2600 (2,16Ghz) + 2Gb DDRII (feltételezem az időcsúsztatás alatt ezek a kritikus elemek), de mindegyik minőségnél ugyanúgy csúszik a hang.Még megpróbálom másik gépen is
-
bzoley
veterán
-gyenge, vagy zavart jel, esetleg próbáld ki az antennát osztások nélkül.
-elmenő hang nem gyakori hiba, max felvételnél, talán a hangdriver frissítésével próbálkoznék.
-véletlenül nem szokott kilépkedni a PVR2, csak ha a távirányító MCE üzemre van állítva a Wizard-ban.
-talán nem bírja a gép? állítsd gyengébbre a timeshift minőségét.
És akkor még mindig lehet, hogy a rendszerben lévő egyéb összetevő okozza a jelenségeket. -
Szabesz
őstag
A minap vettem egy ilyen tunert, pöccre indult, viszont néhány feature nem működik rendesen (?).
-Az adások közben vízszintes zöld csíkok jelennek meg időnként a képen.
-Időnként elmegy a hang, ilynenkor a PVR2 újraindításával visszajön az.
-Van, hogy a távirányító bármely gombjának lenyomására egyszerűen kilép a PVR2.
-"Időcsúsztatás"' alatt késik a hang (eleinte még nem, majd 1-2 perc után már zavaróan csúszik a hangsáv)Win XP Sp2, PVR2 2.0.2.40, Driver: Remora.6.0.117.24.20071219
Az elmenő hang a leg zavaróbb a fentiek közül...
Tud valaki ezekre megoldást?
Előre is köszönöm -
bzoley
veterán
Érdekes, szöveg nélküli hibaablakot még nem nagyon láttam. Vagy azt gondoltad, hogy ha nem írod le, akkor egyszerűbb lesz kitalálni?
Rakd fel a legfrissebb beta drivert(oldalamon megtalálod), és próbáld meg azzal.
Ezen kívül, ha nincs kamerád, tiltsd le a közzétételt MSN-ben. -
Az-X
őstag
Nemrégiben vettem a témában említett szerkezetből egy példányt. Minden jól működik vele, biztosan van jobb is, de nekem pont ilyen kellett
A problémám a következő: Ha rádugom a gépre, hiba ablakot dob és kifagy az MSN. Ha lehúzom megint megy. Ez mitől lehet?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest