Hirdetés
Aktív témák
-
Zoli2
aktív tag
Várunk még véleményeket, tanácsokat.
-
Zoli2
aktív tag
Helló Mindenkinek.
2000 DV-t használok és részben elégedett vagyok. Abba viszont bele kell törődnöm, hogyha a tunerkártya hangját vezetem az alaplapi line in-be (ugyanis a hangot a hangkártya rögzíti a megadott módon), akkor tompa lesz a hangminőség. (a magas hangok eltűnnek) Ezért egy külső forrásból pl.: videómagnó-ból vezetem a hangot a line in-ba, a képet pedig a tunerkártya szolgáltatja.
További érszrevételem, hogy nem jó képminőségben rögzít, ha tömörítetlen avi formátumba akarok menteni.
Az mpeg 2-be jól rögzít csak nem tudok mit kezdeni a következővel: ha a képen gyors mozgás van jelen, (vagy pl.: amikor a stáblista mozog alulról fölfelé) remeg a kép, pontosabban csak a felirat. Alig olvasható. Szerintem a váltottsoros beállításokkal nem stimmel valami, de azt nem tudom, hogy hol lehet állítani.
Ha valaki tud tanácsot adni...
Ha a legutóbbi problémát megtudnánk oldani, akkor egészen jó véleménnyel lennék a kártyáról.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Windows 7
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest