Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
techxpert #4237 üzenetére
hát, ha leírod a pontos esetet, akkor már értem, miért orrolsz rájuk. ettől függetlenül azt mondom, egy magyaroroszágon hivatalos üzletben eladott termékre minden szempontból ugyanolyan gari vonatkozik, ha a hivatalos importőr hozta be, ha egy másik cég, ebből a szempontból a törvény nem tesz különbséget. A kamerás eset ciki, gondolom nem ilyennek adta el a grx sem, minden esetre azért lehetett volna kötni az ebet a karóhoz, hogy vagy másik kamera,vagy pénz, mert a haverodnak csak kamera kell, és kész. nem? ha ő belement, hogy egy csomó mást vesz, akkor erre mit mondjak? egy hivatalos forgalmazó mit tud vállalni? hogy ha elromlik 1 éven belül, megcsinálják, ezt bármelyik cég tudja, ha nem tudják javítani, cserélik, ezt is tudja minden cég, nem ők találták ki, törvényileg van szabályozva, ennyi....az olcsóság a bemutató termék volta miatt van, hát én szivesebben veszek pl LCD tévéből bemutató darabot, ha meg 3-4 hétig, és pixelhiba akar kijönni rajta, az addig meg szokott történni...ráadásul olcsóbb is...fene se tudja, tényleg ízlések és pofonok...
csak elmondom, jártam úgy, hogy egy üzletben volt nyomtató 9990ért, ami máshol 14K. megvettem, használtam fél évig, nem akart nyomtatni, visszavittem, bocsiztak össze vissza, és visszakaptam a pénzemet. szerinted rosszul jártam? pedig az sem a hivatalos importőrön keresztül jött be...
sőt, anno mikor a monitornak használt thomson 26os lcdmet vettem, itthon vettem észre 2db pixelhibát. másnap visszavittem, kicserélték szó nélkül egy bontatlan dobozra. annak is volt hibája, azt is visszavittem, ahelyett is adtak másikat, azóta ez jó. a haverodat véletlenül nem palinak hívják?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest