Hirdetés
Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
25854-re valaki?
-
Ace Ventura
addikt
Tudja valaki, hogy egy 32LD550 LG tv-n hogyan lehet belépni a service menübe? Van itt leírás róla egy bizonyos távirányítóval, de olyan fajta távkapcsolót nem találok már....
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Más topicot nem találtam, ezért ide teszem fel a kérdésemet.
Vennék egy smart tv-t, de nem tudom, hogy mekkora internetkapcsolat kell a zökkenőmentes internetezéshez.
Jelenleg 5M ADSL van. -
Ace Ventura
addikt
#9404-re esetleg valaki?
-
Ace Ventura
addikt
#9404-re valaki?
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Van egy LG 32LD550 televízióm.Tudna valaki korrekt színbeállításokkal szolgálni?Esetleg kalibrálni?
Az én szemem nem az igazi, csak annyit látok, hogy sötét, vagy világos, harsány, vagy tompa -
Ace Ventura
addikt
No megvettem a LG 32LD550-et.
A színeivel nem vagyok kibékülve.Kellene valami normális színprofil.Tud valaki esetleg linket?
Mellette volt egy Samu 530-as és 1 árban voltak.A 100Hz miatt vettem meg, pedig a samu képe talán szebb volt.A színei élénkebbek voltak. -
Ace Ventura
addikt
Vacak analóg kábel tv adás, majd később egy inviteles IP tv-hez megéri egy full HD tv, vagy inkább csak a HD ready-t válasszam?Vagy ha full HD, akkor 100Hz?
3 lehetőség an ami bent maradt.
LG LD320
LG LD450
LG LD550
Valaki adjon értelmes választ, mert holnap reggel megyek megvenni -
-
Ace Ventura
addikt
Jah, és megéri a 100hz-es a +20K-t?Tv nézésre használnám inviteles IP tv-vel, valamint majd később gépre, és xbox menne rá.
-
Ace Ventura
addikt
2 választásom marad, mert auchanban jó akciók lesznek péntektől, és van kamatmentes hitel is.
LG LD450, vagy LD550? 50, vagy 100hz?Megéri a +20K-t a 100hz? -
Ace Ventura
addikt
LG 32LD450, és 32LD420 között vacillálok.Mi a különbség a 2 tv között?
A 420-ast most meg tudnám venni kamatmentes hitelre, da ha a 450 jobb, akkor azt venném később
Mit javasoltok? -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
LCD tv-t vennék.Nincs nagy keretem rá.Max 110-120K 32" os kellene mindenképpen egy Inviteles IP tv előfizetéshez.
Mit ajánlotok?
Thomson 32FR5234 akciós most Auchanba 88K.Érdemes megvenni?
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Autós topik
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest