Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Boogie33
senior tag
Hali. Az lcd tv-nél más garancia vonatkozik a pixel hibákra mint a monitoroknál vagy ugyan az ?
-
Boogie33
senior tag
Hali. Segítsetek légyszi hogyan lehet rábírni egy Samu LE40C530-at hogy az usb-ről kezelje a srt felíratott?
-
Boogie33
senior tag
Hali. Segítsetek légyszi Samu 40C530-nál ha USB-ről játszok le filmet , hogy kel az 5.1-es hangot kicsikarni a tv optikai kimenetén elolvastam a leírást nyomtam mindent de nem jön a hang , pedig hallottam hogy lehetséges.
-
Boogie33
senior tag
Most már inkább abban segítsetek hogy a tv-re HDMI-n keresztül van rá kötve a PC és nem látszik alul a tálca meg oldalt egy pici rész ??
Miért ?
-
Boogie33
senior tag
válasz
Chesterfield #10072 üzenetére
Már csak 5 perc . Válasz valaki ?
-
Boogie33
senior tag
Hali. SOS Segitsen valaki 30-perc múlva megyek tv-t venni . A Samsung tv-k nél melyik a jófajta panel.
-
Boogie33
senior tag
Hali. Szeretnék venni egy 40-42 colos LCD tv-t , úgy nagyjából tisztába vagyok mindennel csak egy valami nem tiszta , menyire fontos vagy nem , hogy a tv 100Hz-es legyen.Légyszi adjatok tanácsot.
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest