- Stabilizál a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Visszafogott késleltetésű DDR5 memóriákkal gyarapodik a G.Skill portfóliója
- VGA-kat károsító ASUS alaplapok: a vállalat hivatalosan is reagált
- Kényelmesen ingzsebbe rakható, fürge hordozható SSD az addlink műhelyéből
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
- E-book olvasók
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
Aktív témák
-
jel1
aktív tag
hali
akkor mi lehet a probléma, ha a kép elkezd vibrálni, aztán abbahagyja, aztán megint vibrál....
tehát a háttérvilágítás villog :/
samsung le40a431t2akkor kezdte, amikor a beltérit kihúztam (euroscart), és most nem tudom mi történhetett
[ Szerkesztve ]
-
jel1
aktív tag
na, akkor tegnap megjött az lg 47lm640s... minden szuper volt, de most észrevettem, hogy az egyik képpont hibás...nem ég benne a zöld :/
mi legyen?[ Szerkesztve ]
-
jel1
aktív tag
Ja ez kicsit szar lett... szóval egy régi házimozi rendszerről van szó, a hangszórók szuperek, nem kell jobb, de a lejátszó ugye csak dvd-ről tud 5.1-et, nekem meg az kéne, hogy digitális adásnál vagy usb-s filmezésnél vagy ha éppen a laptopom van "ráHDMI-zve" a tv-re is tudjak 5.1-ben élvezkedni
Tehát az lenne a legjobb, ha minden fasság nélkül közvetlenül a tv-re tudnám kötni a 6 hangszórót. Nem is értem, hogy ezt miért nem lehet még megoldani... pedig annyira "okosak" ezek a tv-k... :/Most is ezt a régi dvd-t használjuk, mert a tv hangszóróinál minden jobb... de csak sztereót lehet ráerőltetni, egy rca-jack kábellel van megoldva. Meg amúgy most még egy régebbi hdtv-nk van, ez se rossz (csak anyuék tv-je elromlott, és ez megy hozzájuk, az új meg a helyére a nappaliba), de már régóta hiányzik az 5.1. Most akkor az új tv-vel eljön az ideje ennek is!
Amúgy mi baj van a tv lejátszójával, miért olyan "izé"? Sima torrentes mkv-kat szoktunk nézni, arra meg bőven jó, nem?
-
jel1
aktív tag
Ja, meg valami boltot tudtok ajánlani? Vagy mindegy?
Azt látom, hogy az olcsóbbak bolti garanciát adnak, nem pedig gyárit. Csak ennyi lenne a különbség, vagy van még valami, amit nem veszek észre?Meg van egy régi dvd lejátszónk, ezt ugye már nem tudom használni, de a hangszórók jók még. Hogy lehetne kivezetni tv-ről, mi kéne hozzá? Egy új lejátszót nem akarok, felesleges lenne, csak az 5.1-es hang érdekel.
(vagy ezt már inkább másik topikba kéne?) -
jel1
aktív tag
sziasztok!
200-250e környékén szeretnénk 47"-es vagy nagyobb TV-t venni. Mit ajánlotok?
Nem kellene ez a smart hülyeség, de úgy látom, hogy már mindegyikben van... dvb-c is alap, meg a 3d is már elég sokban van... unokatesóméknak aktív van (talán Samsung UE55ES6800, de nem biztos), de az nagyon villog, élvezhetetlen számomra. Passzívat még nem láttam, csak moziban, de az se jött be igazándiból :/
Lehet, túl jó a szemem?Egyelőre csak filmezni fogunk rajta, de lehet, hogy majd lesz játékra is használva...
A tükröződés miatt szeretnénk inkább lcd-t venni, mint plazmát, meg a beégés se túl vonzó...
(Itt nincs olyan szokásos leírás, mint a többi kiemeltnél... :/ )
-
jel1
aktív tag
Sziasztok!
Olyan 100.000 körül szeretnénk tv-t venni.
Lehetőleg innen:
http://www.euronics.hu/uzleteink/kaposvar_berzsenyi_d_u_9De ha van valami jó netes boltokba, akkor arra is kíváncsi lennék.
Ez pl jó, nem?
http://www.lg.com/hu/televizio-audio-video/tv/LG-lcd-tv-42LK450.jsp
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- ASUS routerek
- Direct One (műholdas és online TV)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Autós topik
- Apple Watch
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest