Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
RoBos
senior tag
válasz
tobias40 #5807 üzenetére
Szia!
Megkérdezhetem, h mekkora külső vinyót dugtál rá usb-n?
Érdekelne, h ezek a TV-k mekkora vinyókat tudnak lekezelni. 1-1,5-2TB-os vinyókat visznek ezek a TV-k?Ill. másik kérdésem, ez már másokhoz is szól!
Ha a PC-t szeretném rákötni egy LCD TV-re, akkor mitől függ, h mekkora felbontásba tudom kitenni a képet rá? A videókártyától vagy a video kimenettől (D-Sub, DVI, S-video, HDMI), vagy mitől?
Ezekről esetleg lehet vhol olvasni, h milyen kimeneteken mekkora felbontást lehet kitenni egy LCD-re? Ha vki tudja ezeket, kérem írja le nekem, mert nem vok otthon a témában.
Csak azért kérdem, mert elég régi gépem van (no hdmi kimenet) és szeretném megtudni, h D-sub, vagy DVI-n, h tudnám üzemeltetni a PC-m ha vennék pl. egy 42LD650-st! Előre is köszi!
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest