Hirdetés
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Capella #26115 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat, akkor valamit nagyon félreolvastam én
Nekem angliába kellene a készülék, tehát tulajdonképpen egy DVB-T, MPEG-4-es TV-t kell keresnem ha jól értem? Vagy ha úgyis előfizetek valami digitális műsorszolgáltatásra ( Sky, Virgin ) akkor az sem érdekes, hogy milyen dekóder, vevő van benne? -
törölt tag
Hali!
Tervezem egy LCD TV vásárlását, volt annó egy LG-m, amivel elégedett voltam ( leszámítva, hogy nem volt rajta fejhallgató kimenet amit máig sem értek, hogy miért spóroltak le ), szóval most is az LG-k körül nézelődök. A kérdésem az, hogy a 42LG6100-as tipusnál mondjuk mit jelent ez: "with built in Digital Freeview". Valahol azt olvastam, hogy ez arra, jó, hogy meg tudom állítani az adást, tehát gondolom, hogy van egy beépített vinyója és akkor fel is tudok rá venni, de itt ahogy rákerestem a Freeview szóra, akkor úgy láttam, hogy az valami másra van használva ( bár nem jöttem rá, hogy mire
).
Valaki homályosítson fel lécci, bocs ha baromságot kérdezek ( és még fogok is ), de teljesen sötét vagyok ahhaz a témához.
Előre is köszi!
Aktív témák
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- OpenWRT topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90DAE) 195CM 4K OLED SMART PRÉMIUM 2025 MODELL! AKCIÓ!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- SAMSUNG (QE85QN900ATXXN) 215CM 8K NEO-QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Zidoo Z9S hálózatimédialejátszó
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest