Hirdetés
Aktív témák
-
knbs
senior tag
válasz
Scoobyka #33338 üzenetére
+1 a b650-nek!
Van egy 46-s a halomban az agy labahoz tolva. kb masfel honapot toltottem kulfoldi forumok olvasasaval aztan mentem korbe par markaboltot, mert pont e ket tv kozott alltam, es idovel egyertelmuen a Samu jott ki gyoztesnek.
Nem sorolom az elonyoket , Scoobyka javareszt megtette. Megjegyzem, mondjuk ez szubjektiv, en semmit nem tudnek kezdeni egy feher tv-vel, egyszeruen kiesik a szobabol, nem lenne hozza butorom se.Miert van az hogy egy lcd tv-s topikban a hsz-ek 60% arrol szol, hogy a szaros laptopom, szamitogepem hogy a rakba kossem ra a tv-re, ennyire noobok az emberek??? Van itt is ph-n topik, van a vidkaritoknak is van topikja ott is megkapod a valszt, miert itt kell ezt kitargyalni, mar marhara !
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Politikai mémek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest