Hirdetés
Aktív témák
-
Sankavezér
csendes tag
válasz grandtour2 #24669 üzenetére
szia!Merre vetted?Milyen garit adtak hozzá?Majd még írj privátba hogy milyen!kösz
Sanyi
-
Digitalis
senior tag
Persze nem szellőzik, meg túlmelegszik mer philips.mi ez ha nem a philips fikázása megint teljesen alaptalanul...
Szerintem addig jó ez az LG-is míg a Philips technológia és s-ips panelek jelen vannak TV-ben,(LG-Philips) mert,keményen egy AmTran nevű kínai csoda cég részvénytulajdonosa lett az LG-nek, mellette panel és alkatrész beszállítóként is gondoskodik a gazdaságos LG (LG-Amtram) LCD-k ről...[ Szerkesztve ]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
scorpy02
aktív tag
Üdv!
Már ha nem vagyok túl indiszkrét, hol és mennyiért sikerült hozzájutnod?
-
bigdigit
addikt
Már értem h a Philipsnél miért lehet melegen tartani a a teáscsészéket tévé tetején (ott ugye nincs ilyen ott)
hogy jön ide a philips és milyen philipsről beszélsz?
ami nálam járt 7-es 9-es szérián mindnek van szellőző nyilás a tetején.cserébe nem néz ki olyan bűn rondán mint az lg scarlet
dvi-t megszégyenítő vga kimenetet.ma legalább viccesen indul a napom.[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
Azert ezzel a dvi-t megszegyenito szinttel ovatosan. Elhiszem, hogy lelkes vagy, ezt most tudjuk be annak.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest