- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpii
tag
válasz
#82903040 #3325 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem.
Nem tudja valaki véletlenül, hogy egy 200w-os UHP izzónak mennyi lehet a fényereje? Olyasmit találtam róla eddig, hogy 16000 lumen körül van. Ennyi lenne?
Egyszerűen nem tudom kigondolni, hogy LED-es legyen vagy xenon HID-s a projektorom a következő életében
Az a baj, hogy drága mulatság ilyesmivel kísérletezni, úgyhogy elsőre szeretném a megfelelőt kiválasztani. Kb. 100W-ig mennék el maximum, mert az még talán nem fogyaszt olyan sokat, de a fényének elégnek kell lennie. Az a kérdés, hogy mire elég. Arra, hogy besötételve, éjszaka vetítsek, vagy mint a gyári izzójával, akár tűző napsütésben is?! Ez a nagy kérdés :S
-
arpii
tag
válasz
#82903040 #3323 üzenetére
Jobb ha átnézed még egyszer, ugyanis 4 profilt tartalmaz a menüben erre vonatkozóan.
-Asztalról előre vetíteni
-Felfüggesztve a plafonra előre vetíteni
-Asztalról hátulról vetíteni
-Felfüggesztve a plafonra hátulról vetíteni
E két utóbbi módban van neked valószínűleg. A projection method-nál állítsd a jobbra-balra nyilakkal. Állítsd FRONT/DESK-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest