- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
Szia!
Akkoriban amikor építetem, még kicsit magasabban voltak a vetítő árak. Amikor elkezdtem, úgy nézett ki, megéri megcsinálni. Mire készen lettem, a hibák miatt többre rúgott a költség, mint terveztem, de az élmény megérte, legálábbis nekem... :-)
Az én igényeimet maradéktalanul kielégíti. Nem mondom, hogy nem látom, a gyári és az enyém között a különbbséget, de szerintem, hozza amit el lehet tőle várni.
Igen, mai napig használom, szinte minden este megnézek egy-két filmet, ha időm engedi,de sokszor volt, hogy szabad hétvégén egész nap ment 10-12 órát is akár.
Az izzót még nem cseréltem ki, de már beszereztem a cseredarabot, mivel lassan feszegeti a gyári adatok szerinti élettartamának lejártát. Úgy tippelem - mivel nem mértem - kb. 7000-8000 üzemóra lehet benne már.
ferkoboy:
Szia!
A kijelző megvan még, de, hogy életet lehet e bele lehelni azt nem tudom, félre lett téve a műhely mélyére.
Mire vagy kíváncsi egyébként vele kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest