Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tegnap írtad a hsz-t, de hátha még idenézel..
Nem tudom kizárható-e az a lehetőség, hogy PC-re rá legyen kötve, mert ez lenne a lényeg. Az okés, hogy vannak Online lehetőségeink, de ha internet sincs? A Lényeg, hogy van-e erre megoldás?
Ezt nem teljesen értem, de azt veszem ki belőle hogy úgy néznél tv-t hogy a pc ne kelljen hozzá?
Többféleképpen is lehet elméletileg(azért mondom hogy elméletileg, mert ki még nem próbáltam, de én is tv-ként tervezek egy 22" lcd-t). Vagy fogod magad, és veszel mondjuk egy ilyet és akkor ezzel a pc használata nélkül tudsz tv-t nézni, ugyanakkor ha kell monitornak is használni tudod, vagy ha olyan tv-tek van(műhold, kábel..) amihez van box, és van hdmi csati rajt, akkor az álltalad keresett BenQ E2200HD monitorra be tudod kötni(és másra is ha van rajt hdmi, vagy dvi), és tudomásom szerint azon egy gombbal válthatsz a bemenetek közt, így szintén jó monitornak is, illetve tv-nek is(elvileg ha olyan monitorod van amin nincs hdmi de van dvi, akkor egy dvi-hdmi átalakítóval is megoldható így)Namost harmadik lehetőségként vehetsz egy sima tv-tunert a géphez, aztán akkor azon keresztül nézhetsz tv-t, de akko itt már nem megoldható a pc nélküliség. Jelenleg nekem igy van bár még nincs meg a kiszemelt tft(mért is ne e2200hd-t akarok én is
)ha a műsorokat nézni alatt filmeket is nézel, akkor természetesen az előbb leírtak segítségével akár egy dvd lejátszó is hozzáköthető..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)