- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasfarok
csendes tag
Üdvözletem! Először is, nem tudom, hogy jó helyre írok-e vagy sem, de mindenesetre szeretnék feltenni néhány kérdést a laptopom fejlesztésével kapcsolatban. A laptopom típusa: HP ProBook 4535s (BOX80EA). Elvileg, mármint az én keresgetéseim során találtam néhány dolgot a gépemről, mégpedig, hogy a szerény AMD A6-3420M with Radeon(tm) HD Graphics procim és az 1GB-os videokártyám (nem tudom pontosan a nevét) elvileg cserélhető. A kérdésem mindössze annyi lenne, hogy ezek az információk igazak-e, és ha igen, akkor mely alketrészek lennének a legjobbak a laptopomba?
Tudom, hogy nagy kérés, de szeretném, ha válaszolna valaki. Válaszotokat előre is köszönöm.Ha a válaszadás lehetséges e-mail-en keresztül, akkor: morikpeter@gmail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Formula-1
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Autós topik
- Crimson Desert
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Horgász topik
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Képregény topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest