Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onizuka
tag
Nem tudom, hogy van e már olyan topic, ami fedi ezt a témát, ezért előre is elnézést kérek, ha belekontárkodtam volna.
A helyzet a következő: Szert tettem egy Toshiba Satellite 4010 CDT laptopra.
A vas irdatlan bika PII 266-os procival és 96 MB 66Mhz-en ketyegő rammal.
No most az a problémám, hogy a Biosban semmilyen proci állítgatási funkció nincs, illetve az alalplapnak sincs nagyon típusjelzése, még a részletes tájékoztatóban sem, amit a Toshiba support lapján találtam....
Már pedig biztos vagyok benne, hogy fillérekért lehet kapni nagyobb procikat (mobil PII sorozat az Intelnél 400-ig van jelölve...de ki tudja, akár PIII-at belesúvasztani, mint anno a jó öreg Abit BH6-ba......- az egésznek az lenne a fő értelme, hogy mondjuk menjen rajta egy Half Life I, illetve le tudja játszani az átlagos AVI OGM stb. filmeket, mert bizony ez a rendszer még épp hogy nem bírkózik meg vele, de gyanítom, olyan 500Mhz környékén már nem lennének ilyen problémák.
Szóval van valakinek valami meglátása, vajon mit lehet belőle kihozni? Illetve láttam valahol egy jó bontót, ahol százasokért lehetett ilyen procikat szerezni, de sajna nem tudom a címét, úgyhogy az is nagy segítség lenne, ha beszúrnátok pár linket. Köszike!
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Villanyszerelés
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Újszerű, 1 év alatti, csere is! ASUS Vivobook 15 X1504VA-BQ772 16GB/512GB/i5/FHD Iris Xe
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Snapdragon X Elite 32GB 1TB Win11 Pro ARM EU billentyűzet
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Video konferencia kamera - Vaddio ConferenceSHOT AV Camera White Intl - Űj dobozos
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest