Aktív témák
-
Chakotay77
csendes tag
válasz
Warlock_42 #18 üzenetére
Épp itt van egy átalakító a kezemben ( előkerestem a szervíz rejtett zugaiból :)) ). Ezen semmi egyéb alkatrész nincs, csak egyik végén a laptop vinyó csatlakozója, a másik végén meg sima IDE csatlakozó, meg egy tápcsati. Ja és az egész egy fémkereten van amire rá lehet erősíteni a vinyót, és be lehet vele csavarozni a házba, normál vinyó helyre. És biztos műxik, mert már használtam párszor.
-
behappy
aktív tag
válasz
Warlock_42 #4 üzenetére
médiaplanetben láttam usb-s laptop vinyo-tokot. árát sajna nemtom, 10k körül lehet...
-
Den
veterán
válasz
Warlock_42 #4 üzenetére
Ja azt én is tudom hogy más a csatoló, használtam már pár notebookot :)
de egyrészt van átalakitó, kb 9 rongy, de a legegyszerűbb berakni egy másik noteszbe. Csináltam már ilyet ez a legegyszerűbb, leggyorsabb megoldás.
ha soros port és párhuzamos nem játszik, akkor a pcmcia sem fog, mert driver kell hozzá azt meg valahonnan telepiteni kell. amúgy flopi sincs a gépen? mert akkor win98 boot disk, dosos norton commander és közvetlen kábelkapcsolaton áthúzod a fileokat. ilyet is csináltam, lassú de műxik -
válasz
Warlock_42 #13 üzenetére
PCMCIA hálókártyákhoz ált. kell valamilyen driver nem?
Nekem a 98-am nem igazán akarta alapból felismerni a hálókártyát. -
Pötyi
őstag
válasz
Warlock_42 #11 üzenetére
Hm... Az @ajkanet.hu azt jelenti, hogy Ajkán, vagy környékén lopod a napot? :D
-
Pötyi
őstag
válasz
Warlock_42 #6 üzenetére
Utállak Warlock, de kolcsonadok egy picimaci halozati kartyat, ha igenyt tartotok rá... :D (3COM/US Robotics)
-
válasz
Warlock_42 #4 üzenetére
Lehet 2.5'' -> 3.5'' konvertert kapni. Csak a bolt megszűnt ahol láttam. :)
PCMCIA hálókártya nincs rajta? -
Tompo
aktív tag
válasz
Warlock_42 #4 üzenetére
Lehet kapni átalakítót csak baromi kevés helyen...
Ha sima 3,5'' a hdd akkor elég 1xerű a dolog. -
biker
nagyúr
válasz
Warlock_42 #4 üzenetére
van ilyen, de mint írod, van pár féle ''seggű'' hdd :(((
-
Den
veterán
válasz
Warlock_42 #1 üzenetére
szedjétek ki a vinyót, másik gépben formázzátok, és másoljátok rá a telepítő fájlokat. Vinyó vissza az eredeti gépbe és indulhat a telepítés.
-
biker
nagyúr
válasz
Warlock_42 #1 üzenetére
egy pcmcia aljzat? vagy hálókaresz nincs benne???
soros/párh. porton nem elérhető a kapcsolat egy működő géppelk?
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest