Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
" Ez a hibajelenseg amikor elhal az SSD vagy HDD , mint ha nem lenne benne semmi, igy ennek pont jo pelda volt. " Pont ezt nem mutattad a videóban!
Tehát azt nem láttam, hogy kiszereltél valamit abból a remek masinából.
" Probalkoztam egy 4k-s Dell webcammel " Mitől lett rossz minőségű? Folyamatosan kereste a fókuszt? A fehéregyensúlyal voltak gondok akkor, amikor a látószögébe kerültél? Szerintem elsőre meg kellene nézni és ezeket belőni fixre azért, hogy ezeket ne próbálja a kamera -menet közben- változtatni! Ha erre nincs lehetőség, akkor felesleges lesz próbálkozni, mivel folyamatosan mozgásban vagy és a kamera csak próbálkozik 'utolérni' , de amíg mozgás van, ezt nem tudja megcsinálni. Esetleg a megvilágítás frekvenciája interferált a kamerával? Ilyenkor azt látod a felvételen, mintha villognának a fények! Valójában villog (pwm vezérlés) is, de az emberi szem, bizonyos frekvencia felett már nem látja ezt a jelenséget...egy jobb kamera igen!
Hol tart a számlálód?
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest