Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Undoroid

őstag

válasz gaborbol #65 üzenetére

" Ez a hibajelenseg amikor elhal az SSD vagy HDD , mint ha nem lenne benne semmi, igy ennek pont jo pelda volt. " Pont ezt nem mutattad a videóban! :) Tehát azt nem láttam, hogy kiszereltél valamit abból a remek masinából.

" Probalkoztam egy 4k-s Dell webcammel " Mitől lett rossz minőségű? Folyamatosan kereste a fókuszt? A fehéregyensúlyal voltak gondok akkor, amikor a látószögébe kerültél? Szerintem elsőre meg kellene nézni és ezeket belőni fixre azért, hogy ezeket ne próbálja a kamera -menet közben- változtatni! Ha erre nincs lehetőség, akkor felesleges lesz próbálkozni, mivel folyamatosan mozgásban vagy és a kamera csak próbálkozik 'utolérni' , de amíg mozgás van, ezt nem tudja megcsinálni. Esetleg a megvilágítás frekvenciája interferált a kamerával? Ilyenkor azt látod a felvételen, mintha villognának a fények! Valójában villog (pwm vezérlés) is, de az emberi szem, bizonyos frekvencia felett már nem látja ezt a jelenséget...egy jobb kamera igen!

Hol tart a számlálód? :))

Új hozzászólás Aktív témák