Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Egér probléma
Aktív témák
-
Nfsman20
tag
Az hát... én bánom, hogy megvettem. Oké, persze, alap dolgokra jó, de sajnos a kínaiak a gopro-ra specializálódtak, ahhoz sz*rért-h*gyért kapni mindent ebay-en. Ehhez meg csak a gyári tok jó, külső mikrofon nem megy, a távirányító sz*rt nem ér. Minden kikapcsolás után újra kell párosítani (wtf?!). Szóval ezerszer inkább vennék egy gopro 4-et ezen az áron, mint lamaxot.
Kérdésre a válasz: nincs újabb frissítés, az az egy van, amit kiadtak, az se tudni az min javított. Ami rossz volt benne, az meg is maradt... -
nasinas
tag
Úúúúú, erre nem is gondoltam.
És tényleg....Valahol azt olvastam, hogy a PAL nagyobb felbontást jelent az NTSC-hez képest - de gondolom ez a hagyományos tévészabványoknál igaz, SD-ben, nem nagyfelbontásban.
Ezért nem mertem ezt állítani.Köszi!! Végre nekem is 1080/60p van!
Hurrá! -
-
AMDaZERG_1
senior tag
Teljesen jó! Ezen nem kell reszelni semmit!
Két csavar van az oldalán, amit meghúzol, és kész is vagy. CP szűrővel jött, bár hatékonyságát nem néztem (valószínűleg a HOYA szűrőm jobb). Szóval vásárolható a tokra való! -
AMDaZERG_1
senior tag
Ok, akkor beviszem kontrollra.
Engem főként az ilyen miatt érdekel a pontos idő, dátum. -
AMDaZERG_1
senior tag
A héten nekem is megjött a goprohoz való és ma volt időm, így reszelgettem-csiszolgattam rajta kicsit és tökéletesen passzol. 37-55 átalakítóval már rá is raktam egy hoya CP szűrőt. A vizes tokra való még úton van. Remélem azt is rá lehet reszelgetni, mert inkább az a lényeg.
Ja, és rendeltem üveg védőlapokat is. Remélem ezekkel sem lesz nagy gond, de azért fóliát is rendeltem a biztonság kedvéért. Ja, meg páramentesítőt. -
-
hegyimorc
senior tag
Van egy régi Drift Ghost-S kamerám, amihez olyan távvezérlőt adtak amin négy színnel jelzik LEDek az üzemmódot. Fel lehet venni nyakba, vagy csuklóra. Könnyű vele indítani, leállítani módot váltani ...
Szóval ez a része lehetne akár jó is.
Ami miatt nem az, hogy hamarabb lemerül mint a kamera akksija és ez szerintem kb minden hasonló távvezérlőnél ilyen lenne.
Vagy folyamatos kapcsolatban van a kamerával, hogy gyorsan tudjon parancsokat küldeni, de így lemerül (mint a Drift), vagy ha nem tartja életben a kapcsolatot akkor lassan reagálna, mert előbb fel kellene ébrednie, connectálnia.
Ezért nem várok túl sokat ezektől. Kb arra jók, mint egy fényképezőgép távvezérlője, alkalmanként egy-két kattintásra, videozáshoz felejtősek.No, de ettől még legalább egy lyuk lehetne rajta amin át lehet fűzni egy csuklópántot
-
hegyimorc
senior tag
"kis kapcsolo azt jovan"
Annyira nem van jól, mert így kb semmi értelme.
Bringán, vagy síeléskor egy ilyen kis bizbasz se perc alatt kiesik a kézből. Nyilván lehet hozzá valamit gányolni, de erre gondolhattak volna.
(Mondjuk van olyan kamerám amihez szintén adtak távvezérlőt, az lehet normálisan rögzíteni, de azt sem használom
)
A forgatást remélhetőleg megoldja egy későbbi firmware.
Köszi!
-
Csabee.
nagyúr
Azt nem lehet beállítani a készüléken hogy ne görbítse el a síkokat? Az sjcam tudja elvileg.. Ez nem?!
Azt hittem ez is érintőképernyős lesz, de látom nem az! Mondjuk az nem létfontosság. A kis kijelző eléggé melegszik első benyomásom az.
Holnap fogok tesztelni hogy mégis milyen a masina.
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EA Sports WRC '23
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Milyen videókártyát?
- Adobe Lightroom topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Politika
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest