- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Plazma TV topic
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- NVIDIA® driverek topikja
- Fujifilm X
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Pfffhhhh....
Azok a fejek, apám...
A gyönyörűszép weblapról nem is beszélve. Nem tudom miért érzi fontosnak sok klán, hogy telepakolja a weblapját II. világháborús heroikus zenékkel meg ''ratatatat-bumm!'' hangokkal, meg hős amerikai katonákkal meg csillagos-sávos lobogókkal, meg a ''Ryan közlegény megmentéséből'' digizett apró, de legalább lassan betöltődő és szar minőségű videókkal. (És akkor nem említettem az ocsmányul megválasztott színeket, a 32 pontos feliratokat, és az egyéb apróságokat - a Millenium Falcon hiperűrugrásakor látható effektet végképp nem tudtam hova tenni; fogjuk rá, hogy a zöld drótvázas, forgó koponyát a keresztbe tett lábszárcsontokkal még megemésztettem...)
A fantasztikus jelmondat pedig (''Az első lövés nekünk az nektek az utolsó....'') pedig akár a magyar nyelv oktatásának csődjének is tekinthető.
Én megértem, hogy fiatalok, meg nem ezzel foglalkoznak, de azért az botrányos, hogy ennyire ne legyen valakinek vizuális kultúrája, ennyire ne lássa, ha valami szarul néz ki. (Itt most nem a szubjektív szépségről van szó, ez objektíven és egyszerűen borzasztó.)
Ami miatt ez a dolog kiborít az az, hogy sok ''komoly'' megrendelő is ilyen.
Tudom, az a bajom, hogy nem vagyok elég ''tolleráns'' (sic!) (idézet a ''Szabályzat'' menüpontból - ezt a kis olvasmányt egyébként ajánlom mindenki figyelmébe; különösen a 2. és 6. pontok között feszülő ellentmondás.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- Autós topik
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 Ultra 12GB 512GB Fekete (garanciális) + fóliák + tokok
- Motorola edge 50 neo 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azok a fejek, apám...