Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Pfffhhhh....
Azok a fejek, apám...
A gyönyörűszép weblapról nem is beszélve. Nem tudom miért érzi fontosnak sok klán, hogy telepakolja a weblapját II. világháborús heroikus zenékkel meg ''ratatatat-bumm!'' hangokkal, meg hős amerikai katonákkal meg csillagos-sávos lobogókkal, meg a ''Ryan közlegény megmentéséből'' digizett apró, de legalább lassan betöltődő és szar minőségű videókkal. (És akkor nem említettem az ocsmányul megválasztott színeket, a 32 pontos feliratokat, és az egyéb apróságokat - a Millenium Falcon hiperűrugrásakor látható effektet végképp nem tudtam hova tenni; fogjuk rá, hogy a zöld drótvázas, forgó koponyát a keresztbe tett lábszárcsontokkal még megemésztettem...)
A fantasztikus jelmondat pedig (''Az első lövés nekünk az nektek az utolsó....'') pedig akár a magyar nyelv oktatásának csődjének is tekinthető.
Én megértem, hogy fiatalok, meg nem ezzel foglalkoznak, de azért az botrányos, hogy ennyire ne legyen valakinek vizuális kultúrája, ennyire ne lássa, ha valami szarul néz ki. (Itt most nem a szubjektív szépségről van szó, ez objektíven és egyszerűen borzasztó.)
Ami miatt ez a dolog kiborít az az, hogy sok ''komoly'' megrendelő is ilyen.
Tudom, az a bajom, hogy nem vagyok elég ''tolleráns'' (sic!) (idézet a ''Szabályzat'' menüpontból - ezt a kis olvasmányt egyébként ajánlom mindenki figyelmébe; különösen a 2. és 6. pontok között feszülő ellentmondás.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azok a fejek, apám...