- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
Qtya123 #22223 üzenetére
Jaja. Ráadásul én emellett azt is írtam h ha akarnám őket alkalmazni akkor azt irom ki illetve már hívtam volna őket. Leszartak nagy ívben
Mondom tud olvasni?? Hát tud de higyjem el mindenki kiirja és ez a munkája...mondom akkor ha nincs parkoló hely akkor a kapubeallojaban is megallhatok es amikor o jon pampogni.
Emellett lehet utalat vezerelt de siman levezettem neki h a munkajanak a vilagon semmi ertelme sincs egy olyan embernek aki azt adja el amiben lakik (tehat tud latogatokat fogadni) illetve nem különleges lakás (nagyon drága vagy hülye helyen van etc).
Ráadásul nekem annyi igényem van h valaki vegye meg akinek pénze van, de ennyi. A vevőnek meg ugye 200 különféle igénye lehet, és mégis én fizetek a szolgáltatásert? Ráadásul ha vevőkent mennek akkor én fizetnek nagyon szívesen ha cserébe megkeresi amit keresek helyettem, de annyit tesz h kinyomtad 3 oldalt azokról ami az o ceguknel van és kész, ennyi.
Különben munka és család mellett szívesen adnék egy milliót annak aki konkrétan keres nekem tehát maganembertol, más cégektől facebookrol akarhonnan. És akkor én vevokent fizetnek ugye. Szal számomra az egész szakma hátrafelé megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged