Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Petya_

őstag

Az előbb lemaradt:

''autóhifimodding'' : a másik, amit nem értek. A múltkor hallgattam egy ilyen ''autóhifi''-nek nevezett szörnyűséget. Félelmetes volt. Ilyen iszonyúan torz, borzalmas hangot én még addig soha nem hallottam (pl. egyik hangszóró fordítva volt bekötve; ha szkóppal rámértem volna, szerintem durván négyszögesedett az erősítő kimenete, de hát ő tudja, az ő hangszórói...). Persze a tulaj sem, mert addig csak a ''tücc-tücc'' típusú ''zenét'' hallgatott vele, és az volt a szempont, hogy olyan brutál bassus legyen, hogy lobog a hajad a kocsiban. És ez a szemlélet már egyre inkább látható (hallható) más területeken is. Szinte minden készüléken megtalálható a ''Super-Extra-Megabrutál Bass'', aminek a világon semmi értelme nincs. Helyette lehetne pl. hangszínszabályzás, vagy valami ilyesmi, akár EQ..

A múltkor egy másik ismerősöm meghallgatta az AKG fülesemet. Véleménye: sz@r. no comment....

Miért ilyen igénytelenek, primitívek az emberek? Miért fontosabb a dübörgő basszus, mint a tiszta, egyenletes hangzás?

Petya

Új hozzászólás Aktív témák