Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
elnezest, te valoban nem hulyezted le, te egyszeruen hulyeseget valaszoltal (persze a kerdes sem volt pontos, de ez nem nevezheto mentsegnek)
(en hibam, nem neztem meg, hogy ki hulyezett, s ki mondott hulyeseget)
mellesleg egy szoval nem mondtam, hogy hulyek vagytok, csak azt, hogy ha nem vagytok kepben (ami mindenkivel megeshet), attol nem kell poenkodni, meg magabiztosan ravagni, hogy ''NEM''
Pintyesz: ket oka lehet a csokkenesnek
1: nem megfeleloen kototted ossze a hidakat? - en anno mikor a szorzolockot szedtem le a 800-as duronomrol (l1 hidak osszekotese) muszaj voltam a forrasztopakahoz fordulni, mivel sem a grafitozas, sem a rezszalak, sem az alufoliadarabkak nem hoztak kivant eredmenyt (unlock helyett 10.5-os szorzo, kovetkezo bootnal 11.5-os, harmadiknal 7.5, meg igy ossze vissza)
2: hibas a cache, szoval nem is fogod tudni hasznalni, s lehet hogy e hiba miatt a proci letilt a cache-bol egy reszt (nemtom van-e ilyen, de nem tartom elkepzelhetetlennek :F)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest