Hirdetés
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpisti
senior tag
válasz
westlake
üzenetére
Akkor mi?
Most akkor, van sapka vagy nincs sapka eset ez is?
De hogy ''on'' legyek: annó a P4-ek röl volt, hogy a borda tépte le a ''sapkakupakfedőt'' én láttam egy ilyet ami mintha egy lemezből préselt ''kupak'' lett volna. Ezért feltételeztem, hogy itt is olyat használnak.
Ja, és csak neked mert tudom, hogy szereted mikor ezt mondogatom: Ez nem semmi!

[Szerkesztve] -
jpisti
senior tag
Azért a pára tud csúnya dolgokat is művelni. Általában ahogy melegszik a géped töbnyire totál felszárad a légáramlatok+hő kombótól, de ha valahol meg tud álni ott fog bajság lenni és nem is azonnal.
Azért -13C° és a szobád kb 20C°-os hőmérséklete között van vagy 30~35C° difi. Egyzser próbáld ki pl. egy üveglapon. -
-
jpisti
senior tag
Lehet, hogy volt már róla szó, de az elején valaki izgult amiatt, hogy ha leveszi a sapkát akkor lötyog a borda. Hát nagyon nem, én most mikor kivettem a gépemből a lapot hűtővel akkor lepődtem akkorát, a lap hátulja kb 1.5~2mm-re ki volt puposodva

gyorsan le is szedtem a (dobozos) bordát, hogy nem-e van valami prücök, mert sokalottam azt a kb 2mm-t. de nem volt semmi bajság. azért nem semmi ezek a PCB-k azért elég sok rétegből allnak, mivan ha valamelyik nem birja a és el pattan, akkor csőcs.
Tehát ha valaki lekapja a sapit az is nyugisan vissza teheti a régi bordát mert rendesen rá fog paszírozódni úgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, mostanában inkább ''kupakolnak'', mi meg kupaktalanítunk 

akkor ez nem sapka hanem fedő!!!!!