Hirdetés
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
- a carplay-nél én is reménykedtem benne, hogy megy majd vezeték nélkül, de sajna nem
Nem tudom, hogy a Hyundai vagy más KIA modellek esetén működik-e (elvileg igen), de az új Sportage-nél most csináltam meg hétvégén, pár perc alatt. ruszki video
A telefonon érdemes bekapcsolni már előtte: bluetooth, wifi, a kábeles csatlakozás fölösleges.
MENÜ/BEÁLLÍTÁSOK
Alul a FRISSÍTÉS ikon mellett bal oldalon 6 kopp, majd rögtön utána a jobb oldalán 1 kopp.
(Tapasztalatok szerint lehetnek eltérések, de, hogy 5 vagy 7, de előbb-utóbb bedobj a menüt.)
Sikeres pittyenés után megadni az alábbi kódot:
2400
A bal oldali Variant Coding-ra koppintva pedig ezt:
1200CPU Variant menüben kiválasztani a CPU CONFIG 2 (CPU Cofi 1 helyett) és RESTART.
Újraindítás után mindent nulláz, tehát újra be kell állítani mindent (nyelv, idő, rádió stb.).
Természetesen nem jár garivesztéssel, mivel csak egy beállítás módosítása történik, ami bármikor visszaállítható.
Nem is értem miért nem engedik gyárilag, nagyon kényelmes. Mondjuk valahol érthető, hogy a menet közbeni videolejátszás nem vezet jóra, de a több funkció piszok jó.Régebbi típusoknál a kódkérésnél a verziószám utolsó 3 számjegyét és az aktuális időt kell megadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Konzol Screenshot
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Sorozatok
- Jogász topic
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest