- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Grafman
aktív tag
Az ASUS P4P800-at csak ajánlani tudom, 1+0.5 hónapja megy minden különösebb gond nélkül, messze a 800MHZ FSB-s alaplapok királya a P4C800 mellett, HT-vel, 400-as Dual DDR-el, és még PAT is jár hozzá, az árához képest igazán grátisz!
4 PATA mellé 2 SATA-t is köthetsz RAID 0/1-el, 3COM Gigabit 1000-es LAN is van rajta (igaz csak PCI, de jó az!), mond mi kellhet még?
A Samsung memórákról elég nagy hülyeséget olvashattál (ki volt az az álnok?:DDD!!!! -
Atlantis
veterán
Én is hasonló helyzetben vagyok és ASUS-Abit-Gigabyte vonalon gondolkodom.Leginkább az ASUS tetszik, de a többi sem rossz.
A Gigabyte-ra és az ASUS-ra rá lehet kötni a 3 vinyót és tudnak mindent, amit leírtál!Konkrétan
Abit IC7-G: határozottan fejlődik, a mostani széria már tényleg nem rossz.(Pláne, ha lenne IC7-Max3 itthon).Ezen kívül jól tuningolható.Kár az aktív hűtőért.
ASUS P4C800(-E) Deluxe:szokatlan AMI BIOS(szerintem rosszabb is, de nézőpont kérdése), tuningkirály.Szerényebb felszereltség, drágább, mint az Abit.Ja, meg randább is, de elsősorban nem a külső a fontos. :)
Gigabyte GA-8KNXP: nagyon jó, a három közül a legszebb és szerintem a legnagyobb tudású. Tuningban kissé szerényebb, felszereltsége rendkívül korrekt, kár,hogy ezen is aktív hűtő van.Atomstabil, házat is építhetsz rá:)
Kíváncsi vagyok, hogy döntesz. -
erdoke
titán
A 865 sútautra utalva én inkább 875-ös lapot javaslok, ha tuningolni akarsz. Abit IC7 sorozatának újabb tagjain már a NB hűtője se zajos, az enyémen még lejjebb kellett venni a fordulatát. Ha kell a Gigabit LAN, akkor az IC7-G. 3 db vinyót csak úgy tudsz rákötni, ha legalább az egyiket a SATA-ra teszed, de adnak 1 átalakítót hozzá.
Ha nem akarsz tuningolni, akkor a lapgyártó kompatibilitási tablicskujából válassz egy olcsóbb, ''value'' 400-as RAM-ot, pl. TwinMOS, Infineon, Hynix.
Videokártyának mennie kell, ha tudja az AGP 4x-t.
Ja, az FSB csak 200 ezeknél a prociknál. Mindig 800-at mond és ír mindenki.:(((
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest