Hirdetés
Aktív témák
-
Konflikt
addikt
Pedig nagyon tuti bélyeggyűjteményem van...már nagyon sokan érdeklődtek utána, nembírom őket lerázni...
szval ha igényt tartasz rá, akkor siess
-
Konflikt
addikt
UPUP aki ezt a topicot kreálta
-
turho
addikt
-
Konflikt
addikt
Épp azért UP a topic nyitójának
-
turho
addikt
Én sem kaptam még választ, pedig fotósorozatot készítettem róluk
-
Konflikt
addikt
Na, ezt én írtam, csak nemléptem ki bnőm nickjével
-
Bukci
csendes tag
Szevasztok!
Nekem is van elfekvőben ez a tétel:
3-400 klf orosz, kb.2000db magyar vegyes 70's évektöl, ebböl kb.5-600 klf van. kb.40 db 1950 elötti magyar,kb. 80 db szakszervezeti, a 2000db magyaron tul még ugy 400 db forgalmi/ epület, motivum, repülök sorozatból/, 1848 as szabadságharc emlékblokk. Ezenkivül egy 1981 es magyar bélyeg
árjegyzék is.
Aktuális még abélyegvásárlási szándékod? -
_Mozes_
csendes tag
Helo. Nekem is van 2 bélyegalbumom. Elég régi 60-70 -es darabok is találhatóak benne. (nagy menyiségban) de főképp 80-90 -es példányok azok amik ''elterjedtek'' érdekel?
-
turho
addikt
Nem kaptad meg?
-
turho
addikt
Fotók érkeznek, majd írsz. Üdv
-
doglotthal
aktív tag
nekem is van egy eladó gyqjteményem. Elég régi (20éves kb) darabok is vannak benne.
-
turho
addikt
Én voltam bélyeggyűjtő, 1984-1989 között
12 k megfelel komplette? Néztem neten, de nehéz eligazodni az árakon, friss bélyegkatalógus meg drága. Mindenesetre találtam 1-2-ről infót, 150 és 1600 ft között becsült értékekkel, de így sose szedném össze még ezt a párat se.
Ha gondolod, el is postázom, mert ma letelt a szabim, esténként vagyok csak. Vagy ha nem sürgős, péntek du. vagyok korábban. -
turho
addikt
Kérdés, mit számolt faterod. Mert érdekellne. Természetesen olcsón adom ha a leírás alapján érdekli. Albumban van. Egy plüssborítású zöldben a leírtak, egy kék matricázott gyerekalbumban meg a ''vegyes''
Egyébként a gyűjtemény mérete elégséges?
Tényleg érdekelne saccra mit ér. A töredékéért adom. -
turho
addikt
Írtam választ, lekörmöltem mim van, az összes kisívet, blokkot és sorozatot.
Fotó megoldható, ha nem kell 4 mpixeles minden bélyegrőlVárok ide visszajelzést, üdv
-
Florida
tag
Írok emailt!
-
turho
addikt
Egy kis földrajz: Merre van Florida?
-
turho
addikt
Nos, 15 k-ra gondoltam alapban, de majd megrágom. Postázni tudom. Magyar és ritka külföldi van a gyűjteményben, van egy félig tele bonus album is.
12 k+postába sztem belemennék. Tényleg felesleges, csak azért nem bántottam eddig, mert nem találtam senkit aki értékeli a bélyeget.
szerk: lakóhelyedre nem jöttem rá
[Szerkesztve] -
Florida
tag
Nem is gondoltam,hogy ilyen hamar kapok választ..
A helyzet az,hogy nekem maximum 12.000 ft-om van rá.Nincs pofám egy ilyen gyűjteményért ennyit ajánlani,de ha tényleg felesleges,akkor ennyiért vevő vagyok rá!
Persze azt is megértem,ha megtartod. -
turho
addikt
Nem túl sok, de a legtöbb magyar, hibátlan. Asszem 90-ben ért akkori bélyeggyűjtő-áron 20 k-t.
Olcsón eladom, mert felesleges. -
turho
addikt
Nekem van 1 album, kb. 16 éve nem nyúltam hozzá. Értéke szerintem /bélyeggyűjtős szinten/ simán 50 k körül lehet. Sorozatok, blokkok, ilyesmi....mit ajánlasz érte, hogy tudnád megnézni /én Szolnok megye, Martfű/ stb...
Régen meg akarok válni tőle, viszonylag olcsón.
[Szerkesztve] -
Florida
tag
Egy ismerősömnek szeretnék venni ajándékba egy komplett bélyeggyűjteményt,bélyegalbummal..
Ha valakinek van olyan,amitől megválna,írjon..
Aktív témák
Hirdetés
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest