- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, TV vásárláson gondolkodom és nekem még "buta"-tvm van Raspberry 3-al libreelec el.
Na most eléggé népszerűek a smart tv-k egy mai modern smart tv jobb/rosszabb egy ilyesmi kodi rendszertől? Azaz ki tudja váltani a kodi-t vagy nem adna annyi extrát? Csak mert igazából ha nem ad annyi pluszt akkor inkább veszek használtan olyan tv-t ahol nem a smart részét nézem hanem a képminőséget és arra csapom rá a mostani kodi rendszeremet.
-
kmisi99
addikt
válasz
junkpod #1344 üzenetére
De hiba volt, sikerült nagy fórumozgatások árán megtalálni, azt ami rajta volt.
RKMC a neve, külsőre 100% ban kodi, csak rokchip SOC ra optimalizálva. Ugyan úgy ugyan azokat az addonokat rátöltöttem amiket eddig használtam, minden jól megy, és most már 1080p mkv se kottyan meg neki. A sima kis 720p mkv ami eddig megfektette, ilyen 13-25% cpu terheltséggel vidáman megy.
-
kmisi99
addikt
Ja és spmc vel is hibátlan folyamatos a videolejátszás. Csak az kicsit bugosan működik távirányítóval, na meg a kodi kicsit jobban bejön. Szerintem hiba volt a gyártó kodiját törölnöm.
-
kmisi99
addikt
válasz
huliganboy #1339 üzenetére
Kínai box, hétfőn rakom fel a gyártó által kiadott új update-ot (ettől várom a megváltást). A gyári kodit töröltem, és a google playből letöltöttem. Szóval a kodi eléggé szűz, nem tudom, hogy van e külön optimalizált pl az én SOC-m ra, vagy kell e bármi extra beállítás rá. A hardveres video gyorsítás be volt kapcsolva. Illetve megnéztem, hogy a CPU terheltség 30-70% körül volt video lejátszás közben, és akkor is akadt, szóval nem hardveres gyengeség.
-
kmisi99
addikt
válasz
huliganboy #1335 üzenetére
Holnap letesztelem, de még a sima androidos alap videolejátszó is vitte szinte normálisan a 720p sorozat rész, bár 1-2 napja még látszólag a kodi is jól vitte. Mindenesetre magán a kodin belül a lejátszót le lehet cserélni?
-
kmisi99
addikt
Igazából lehet az a gond, hogy egy zsák fos, mert maga az adroid szarrá fagy attól, ha teszem azt bele lépek a beállításokba, de épp a napokban jött ki egy "várva várt" frissítést, azt felrakom aztán próbálkozok más megoldásokkal.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok! Adott egy ilyen hardverrel rendelkező media boxom.
CPU: RK3229
Core: 1.5GHz,Quad Core
RAM: 1GNem egy hűde cucc, de azért nagyjából jó. Viszont a kodi-n történő lejátszás néha akadozós. Semmi extra 480p 720p, sorozat részek is néha akadoznak. A lejátszás egy usb-s átalakítós laptop merevlemezzel történi, szerintem a sávszélességnek 720p hez bőven elégnek kell lennie. Biztos van hozzá gondolom valami "kodek" az én SOC-m hez megfelelő, vagy ilyesmi, csak nem értek hozzá.
-
kmisi99
addikt
Igen az android torrentes dologban én is gondolkodtam, már csak ki kell okoskodnom pár dolgot. Pl stand by állapotban is áram alatt vannak az usb portok, de nem akarom a HDD-t 0-24 ben járatni, de ezt majd megoldom valahogyan.
Ilyenek a specifikációi, tudom olcsó gagyi, de nekem nem is kell több. Ami a legnagyobb bajom vele, hogy nincs otthon usb-s billentyűzet, és kb 1 óra volt belépkedni google fiókba stb, mert a nyíl gombokkal egy óra begépelni az email cím, jelszó, wifi jelszót... Még erre lehetne valami jobb megoldás.
GPU: Mali-400
System: Android 5.1
CPU: RK3229
Core: 1.5GHz,Quad Core
RAM: 1G
ROM: 8G -
kmisi99
addikt
Sziasztok, vettem egy viszonylag noname Androidos TV boxot, természetesen van rajta kodi is. Na most, ti hogyan juttatnátok rá hatékonyan filmet sorozatot? Úgy értem nem fogok pendrive al mászkálni, hiszen pont azért vettem, hogy a laptopomat ne kelljen a TV re rádugdosni. NAS om nincs. Gondolkoztam rajta, hogy androidra vannak programok, hálózatra kötném, rádugnék egy külső HDD-t, és közvetlenül rá tölteném le a filmeket sorozatokat, de gondoltam hátha van jobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest