Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Svédország #293 üzenetére
ezt találtam egy fórumon, mint esetleges megoldást:
1 - system > settings > Add-ons - > Install from zip file - > Root filesystem - > mnt - > sda1
2 - system > file manager > Add source > Browse > Root filesystem - > mnt - > sda1
/mnt/sda1
Enter a name for this media Sourcerészletesebben:
"go into XBMC home screen. Go along to System OK - down to sub menu Settings OK - scroll down to Add-ons OK - down to Install from zip file OK - scroll down to Root File system OK - down to mnt OK - usb-storage OK - USB DISK 0 OK- then you should see ur HDD OK.Similar procedure ie XBMC home screen. Go along to System OK - down to File Manger OK - then follow the procedure outlined above until it gives u the option to mount ur HDD."
ill még:
"System -> File Manager -> Add Source
Browse to Root File System -> /storage -> /external_storage -> /hdx"bár ha már sysinfo alatt se látszik a device, lehet nem lehet betallózni se :/
nem sok ötletem van ... -
headhunter
addikt
válasz
Svédország #293 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest