Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
pinkcc
tag
Szeretnék kérni Sareth tagnak egy piros pontot kérni. Összesen 35 db dvd vettem tőle, mindennel megvagyok elégedve a feladás után, már másnap kézhez kaptam a terméket, csak ajánlani tudom!

[ Módosította: Janoska26 ]
-
ezu0405
csendes tag
Kéretik 1
pötty jóváírása Sareth Úrnak, ezért a videókártyáért
THX
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sareth
üzenetére
Sareth fórumtársnak köszönöm a megtisztelő bizalmat és a kellemes beszélgetést

Gyors, korrekt, megbízható üzleti partnert ismertem meg személyében, aki nem beszél félre, nem beszél mellé és maradéktalanul betartja amit ígért.Piros pontot kérnék a részére bejegyezni
ezért az üzletért, melyben egy Diablo 3 CE került a tulajdonábaSzerk:
Na a linkek lemaradtak
-
Bjørgersson
félisten
Sareth kolléga pirosat érdemel ezért a Brotherhoodért. Hirtelen csak annyit tudok róla mondani, hogy PH!-s pályafutásom után talán az eddigi legkorrektebb üzletfelet ismertem meg benne. Bátran ajánlom!

-
ducducduc
tag
Szeretnék egy hatalmas pirospontot kérni Sareth kollégának, Erre a hirdetésére csaptam le. Nagyon gyors, korrekt, együttműködő partnert ismertem meg benne, remélem a jövőben is lesz üzletünk!! ++
-
Csigger
őstag
Kérnék ismét egy nagy piros pontot Sareth kollégának a 20 Db CD ügylet miatt!

-
Pirosat szeretnék kérni Sareth kollégának, a kiváló minőségű hangfalakért! Készségesen besegített a szállításba, és minden az elvárható módon zajlott az adás-vétel folyamán. Mindenkinek bátran ajánlom, nagyon rendes tag!
-
danih
veterán
Kérnék egy pirosat Sareth-nek ezért az üzletér!

[ Módosította: benedekco ]
-
gabor0077
aktív tag
Kérnék egy piros pontot Sareth-nek a tőlem vásárolt ACB Codex Edition-ért. Megbízható, segítőkész vevőt ismertem meg a személyében! Bátran ajánlom
Remélem üzletelünk még a jövőben! -
ayo
veterán
Nagy piros pont jár egy visszatérő vásárlómnak
Sareth-nek ezert az üzletért: Dead Space 1 Remélem meg találkozunk 
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Csigger
őstag
Szeretnék kérni egy nagyon nagy piros pontot Sareth kollégának, akivel egy régi jó kis Canon nyomtatót boltotlam Miskolc-Budapest viszonylatban! Futárral küldte, és teljesen korrekt volt a hozzáállás! Respect!

[ Módosította: benedekco ]
-
Delta-Laca
aktív tag
Kérek egy piros pöttyöt Sareth-nek ezért az üzletért. Korrekt, maximalista (a csomagolással is
), mindenkinek csak ajánlani tudom
-
Godimodi
tag
Sareth kolegának szeretnék kérni egy piros pontot.Ezt a gépet vásárolta tőlem,minden a legnagyobb rendben ment.Ajánlom mindenkinek!
Godimodi
-
cundeyy
tag
Szeretnék kérni egy pirosat Sareth részére a DVD lemezek hiánytalan, minőségben hibátlan eladásáért.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Bátran ajánlom mindenkinek! -
Csozi
csendes tag
Helló!
Egy nagyon nagy, nagyon piros pontot szeretnék kérni Sareth kollégának!
Egy Alone in the Dark Artbook-ot vett tőlem. Ezúton megköszönném a vásárlást! Nagyon gyorsan lebonyolította az üzletet!
Minden a legnagyobb rendben történt! Nagyon megbízható üzletember
Bármikor szívesen üzletelek vele! Bárkinek nyugodt szívvel ajánlani merem!!![ Módosította: Viktor77 ]
-
Csozi
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy nagy PIROS pontot kérni Sareth kolléga részére!
Az üzlet tárgya pedig biliárd golyó készlet volt.
Köszönöm szépen! Minden rendben zajlott! Nagyon megbízható, nagyon gyors és korrekt eladó, kolléga, fórumtárs!
Mindenkinek csakis ajánlani tudom!!!![ Módosította: kaller1 ]
-
lumosnina
tag
Sareth kollégának jár a piros. Ezt vette tőlem:
Geil ddr3 ram. Korrekt és megbízható. Csak ajánlani tudom. -
lumosnina
tag
Sareth kollégának kérnék egy nagy
-ot ezért a remek Gigabyte egérért.
Most sem csalódtam. Gyors, pontos, megbízható. -
tothadamph
csendes tag
Sikeresen átadtam a Samsung monitort Sareth felhasználó nevű személynek, aki egy korrekt vásárló, az üzletet messziről bonyolítottuk, minden rendben volt
Üdv.: Ádám -
Eupalaestrus
csendes tag
Sareth Hardverapród nak Nagy piros pontot kérnék az üzletünkért!
Megbízható eladó,Korrekt,Pontos. És a csomagolás is erőssége!
Megbízhatósága jeléül kérnék neki PIROS PONTOT!!!!
-
sisi900
tag
Egy újabb piros pontot kérnék Sareth kollégának ezért a remek portékáért Gembird SB-A System Blower távábra is csak ajánlani tudom mindenkinek

-
x_o_n
veterán
Piros Sareth-nek ezért a Sacred II. Artbook-ért.
[ Módosította: kaller1 ]
-
Angelo69
senior tag
Sziasztok.
Nos, a következő vásárlásért szeretnék kérni, egy nagy Piros pontot Sareth kollegának ezért az üzletért.
Pontos volt!
Minden a megbeszéltek szerint történt, és kimondottan szimpatikus üzlettárs.Mindenkinek csak ajánlani tudom de nagyon!
Utólag is köszönöm neki a vásárlást....

-
sisi900
tag
És egy újabb piros pontot kérek Sareth kollégának egy ismét tökéletes és gyors üzletért,ezt vásároltam tőle LG DVD+/-RW/CD-RW, fekete (GH22NP20) DVD író profi termék profi eladótól, továbbra is csak ajánlani tudom mindenkinek

-
szmiagor
tag
Kérek szépen egy hatalmas PIROS pontot Sareth
fórumtársnak ezért az üzletért nagyon pontos és precíz .Nagyon megbízható ,és remélem sok üzletünk lesz még egymással . -
sisi900
tag
Kérnék egy nagy piros pontot Sareth kollégának akitől vásároltam előre utalva ezt a remek szinte vadi új terméket LG GSA-H55L (Lightscribe) DVD író profi termék profi eladótól,csak ajánlani tudom mindenkinek

-
jr.junior
újonc
Korrekt, pontos eladó, gyors posta! Szóval minden, ami egy jó üzlethez kell, egy helyen

Kérnék egy piros pontot Sareth-nek ezért a termékért!
A termék Corsair Flash Voyager Mini
Mégegyszer köszi! -
Lágymíves
csendes tag
Sareth kollégának kérnék egy pirosat a 4GB Kinston pendrive üzletért. Készséges, rugalmas eladó, gyorsan és pontosan szállít.
-
Lágymíves
csendes tag
Sareth kollégának kérnék egy pirosat egy szintén piros Verbatim pendrive-ért: jó áru, jó áron rugalmas ügyintézéssel és villámgyors szállítással. Ajánlott.
-
pilaka
csendes tag
Egy pirosat Sareth-nek a 65 MB Noname Retro Pendrive-ért.
Köszönöm!
[ Módosította: föccer ]
-
pilaka
csendes tag
Kérnék egy piros pontot Sareth-nek az 1 GB Noname Pendrive-ért.
-
Smirty
tag
Kérnék egy pirosat Sareth-nek egy 512 Noname Pendrive üzletért! Minden tökéletesen zajlott!!Köszönöm!!!
-
Smirty
tag
Kérnék egy hatalmas PIROS pontot Sareth-nek a következő üzletért: W705 telefon
Élmény volt üzletet kötni! Nagyon megbízható partner!!!!!!!
-
kaller1
veterán
Újabb pirosat kérnék Sareth kollégámnak az újabb 4 GB Kingston DataTraveler Pendrive üzletért. Köszöntem!

-
kaller1
veterán
Pirosat kérnék kiosztani az ultragyors 8 GB Kingston DT Mini Fun - piros-fekete - gumi borítású pendrive üzletért Sareth kollégának!

-
Jim-Y
veterán
Szép estét, kérnék még egy pirosat Sareth -nek, akitől az első pendriveon felbuzdulva, vettem még egy 2GB-os KINGSTON pendrive-ot ezek közül. Mint az előbb, most is hibátlan volt a tranzakció, gyors, minőségi, azt kaptam amit vártam, hibátlan fizikai állapotban. Én csak ajánlani tudom mindenkinek az eladót, köszi neki itt is

-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, egy nagy Pirosat kéretik bevésni Sareth mesternek a minőségi szolgáltatásért. Egy 1GB -os pendriveot vettem tőle. Külön említést érdemel az atombiztos csomagolás (
) és még mikulási "ajándékot" is kaptam a csomagban^^ Szóval nagyon korrekt, becsületes üzletfél. Köszönöm, Jim-Y -
klemenczke
csendes tag
válasz
Sareth
üzenetére
Én is kérnék egy nagy piros pontot Sareth barátomnak,remélem összefutunk még.Jó érzés volt kibontani,olyan mintha a boltból vettem volna.Érdemes volt várni,sokat gondolkoztam ugyan,de jól választottam.Nagyon elégedett vagyok,Szívesen üzletelek veled máskor is,minden hónapban a túlórapénzen a számgépemre megy,mindenből csúcs van benne....Most már a monitorom is csúcs....
[ Módosította: Oczu ]
-
BrandonXXV
aktív tag
Kérnék egy óriási nagy piros pontot Sareth mesternek a kiváló üzleti magatartásáért. Ezt a terméket sikerült lerendeznünk pillanatok alatt. Azt kaptam és úgy, ahogy mondta. Pikk-pakk nyélbe tudtuk ütni az üzletet, mert segítőkész, türelmes és mindig elérhető volt. Vásároljatok tőle nyugodt szívvel, csalódni tutira nem fogtok! A hangcucc iszonyat jól szól

-
leonel
aktív tag
Piros pontot kérnék Sareth részére.
Kivételes segítőkészség és folyamatos kommunikáció jellemezte az üzletet.
A ventilátor pedig atombiztos csomagolásban érkezett. 100%-ig megbízható és lelkiismeretes partner. Maximálisan ajánlom!!! -
93.Szabi
aktív tag
Üdv.
Kérnék egy NAGYON NAGY PIROS PONTOT Sareth kollégának ezért a gyönyörű üzletért CM HAF-932.
Csak ajánlani tudom mindenkinek a vele való üzletelést még nem találkoztam ilyen rugalmas és segítőkész fórum társsal.
100% Jár neki a

Aktív témák
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pötty jóváírása 

ezért az üzletért, melyben egy 

-ot

Köszi, Jim-Y
) és még mikulási "ajándékot" is kaptam a csomagban^^ Szóval nagyon korrekt, becsületes üzletfél. Köszönöm, Jim-Y