Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Degeczi #28006 üzenetére
Az asszony a gyerekektől kapta ezt az olvasót, eddig rá se néztem a kütyüre, de most hogy már nincsenek itthon a gyerekek, engem piszkál, hogy foglalkozzak vele
Vettem, hogy ez "ilyen", az, hogy támogatja a pdf formátumot, az csak annyit jelent, hogy nem hibaüzenetet dob egy pdf megnyitásakor.
Végül találtam pdf -> mobi konvertert, lehet, hogy (nyomdai tördelői értelemben) nem 100%-os az eredmény, de olvasható a könyv.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
Az asszonynak van egy Kindle PaperWhite olvasója, a gép a leírás szerint elvileg kezeli a pdf formátumokat, de a valóságban nemigen (megjeleníti, de oldalt kilóg a szöveg az oldalról, görgetni kellene soronként a szöveget).
Ez így működik és kész, vagy esetleg van valami módszer a pdf lekicsinyítésére a kijelző méretének megfelelően?
Vagy az működik, hogy a pdf-et mobi formátumba konvertálom egy programmal? Melyik program ajánlott erre a célra?
Az Összefoglalóban lévő Calibre nevű programot próbáltam, de ha az Amzon olvasót választom ki, akkor azt írja, hogy a használó amazonos email címét adjam meg, amikor ezt megkérdeztem az asszonytól, akkor csak nézett, hogy azmiaz, tehát vagy nincs neki ilyenje, vagy fogalma sincs az email címéről
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest