-
PROHARDVER!
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakoss
tag
Tudja valaki, hogy hogyan tudok képernyő képet készíteni a telón ( milyen kombinációval )?
-
zakoss
tag
válasz
cappa72 #2423 üzenetére
Sziasztok!
Jelenleg ott tartok, hogy az MTKDroidTools, lefutott, megcsinálta a mentést a telóról (Dapeng G9000, MTK6592, 706_v92_jbla_fhd).Az ez utáni SP Flash Tools-os történet nem jön össze. A scatter.txt fájlt betöltöm a v5-ös verzióba, de sokszor kifagy. és a donwload után nem történik semmi.
A teló-t próbálom bekapcsolni, d csak a Welcome képernyő-ig tölt be, tovább nem.
--------------------------------Ezt szerettem volna írni, miközben------------------------------
A kifagyás közben egyszer csak betöltött a program végig futott, és kaptam egy Zöld pipát. Ezután Wipe data, wipe factory és reboot-ot nyomtam. Viszont ekkor is csak a Welcome képernyő jelenik meg és nem fut tovább.
Tudnátok adni valami kielégítő választ, illetve megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest