- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
moonman
titán
előfordul (bp. II. ker.) de annál több a fesz-ingadozás, amitől a tv meg a lámpák csak villannak, de a gépnek épp elég egy reboothoz. amióta megvan, semmi gond, a múlt hónapban a ''tornádó'' alatt is ez mentette meg egy 300 megás zeném életét :) (szerkesztőben volt nyitva)
-
Flashy
veterán
hamá flém :) nem feltétlenül jó neki ha egyfolytában megy, volt erről valami amikor elkezdtek vadul elromlani a vinyók hogy amögé bújt valamelyik cég (quantum?) hogy persze, mert nem 7/24 menetre való a vinyó, azért romlott el. de ettől függetlenül a linux szerveremet is lekapcsolom éjjel, nem azért mert azt a pár Wattot nem bírom ki havonta, hanem mert minek. amint a legkisebb okom lesz rá hogy menjen (letöltés, akármi), már menni is fog. de ha nem kell, akkor minek. így vagyok a munkaállomással is: oké, pár Wattot eszik a gép, de ha az se kell, akkor fölösleges...
-
xedos
addikt
Tőbb topic is van, amiben leírják, hogy nem olyan jó a tápnak ha állandóan áram alatt van...
A másik ok: túlfeszvédelem ide vagy oda, ez a legbiztosabb módszer...
Villanyszámla: tudod mennyi áramot fogyasztanak a kikapcsolt cuccaid???
1-10W/óra nekem van 6 ilyenem cucc x24 óra.. havi 25kW !!!!!! -
Cruz
aktív tag
Hmmm
Én is használom a billentyűzetről való gépindítás fícsört. Az optikai egeremet direkt emiatt tettem át ps2-ről usb-re, hogy ne világítson feleslegesen az optika ha ki van kapcsolava gép (így nem kap áramot, viszont nem is lehet elindítani róla gépet).
Ha a topiknyitónál kikapcsolt állapotban is világít az usb portra dugott egér, akkor szerintem ott van valami gond... Remélem vki mingyá beírja ide, hogy az usb-n keresztül kikapcsolt álapotban milyen fesz mehet...
C. -
Out
addikt
Nekem ps/2-es egerem van es vilagit ha kivan kapcsolva a gep, de ha beforditom az egeret a billentyuzet fele akkor nem zavar a fenye ejszaka :D Tudom hogy nem ez a problemaja a topicnyitonak, de jolesett leirni :D
-
aDM|RaL^
őstag
enyim csak olyat szokottt.... hgogy a gépben kikapcsolás után marad még egy kis töltés, és ha nyomogatom akkor villog az optikája:D
-
xedos
addikt
Értsétek már meg! Nem az a legfőbb baj, hogy világít!
Hanem az hogy ha kihúzom a konnektorból, majd vissza, akkor nincs egér!!!!! :O :O -
Latyakos
aktív tag
Nekem a btc egerem világitott ms explorer meg nem, de nincs bekapcsolva a wake.. cuccos.
Hugom régi p3-as alaplapjánál nem világit a btc...
És nekem is gigabyte van.
:F
Bár amig rendesen mükszik minden, nem nagyon félek... -
xedos
addikt
Igazad van! Meg is néztem, csak világítós egérre- kerestem, úgy nem talált semmit.
Végigfutottam a 3 topicot, de semmi.
Nincs jumperem, Biosban le van tiltva, XP alatt is ki van kapcsolva amit írtak...
Nem is a világítása zavar, hanem az, hogyha kihúzom a gépet a konnektorból, majd vissza, akkor nincs egér. Ha átdugom másik USB portra, vagy csak kihúzom és visszadugom akkor megtalálja... -
csiga997
őstag
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=69883&arc=f[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=30717&arc=f[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=26196&arc=f[/L]
A kereső a barátod. :C -
drwho
tag
Hi!
Valószinü, hogy be van kapcsolva a bisosodban a wake on keyboard vagy mouse:), és ilyenkor feszültség alatt tartja az egeret és a billentyűzetet hogy tudjon reagálni a gombnyomásra.
Ha nem akarod hogy müködjön ez a funkció akkor kapcsold ki a biosban. Lehet hogy egy jumpert is arrébb kell tenni, ezt nem tudom biztosan.:D
Üdv!
[Szerkesztve] -
xedos
addikt
Van tippetek?
Az alaplap Gigabyte GA-7VM400AMF, az egér pedig egy Genius Netscroll optical PS2 vagy USB-s.
Azt már tudom, hogy ez normális. Ugynakkor, ha kihúzom a konnektorból, majd vissza, akkor nem látja az egeret sem USB-n sem PS/2-ön...
Ha kihúzom és visszadugom, akkor felismeri és OK.
HELP ME!!!!!
Javitottam :)))
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest